Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Hacsi - A leghűségesebb barát, Az Emoji-film és a Légy a Holdon, a nagyobbakat az Egyesült állatok, a Pixel, a Kutyák és macskák, a Zűr az űrben, a Harry Potter és a bölcsek köve, valamint a Gulliver utazásai várja.

Egyesült állatok

Film Mánia - január 5., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet.

Pixel

Mozi+ - január 5., 12.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A videójátékok kora lejárt. De mi lesz az egykor népszerű, mára elfeledett figurákkal és feladatokkal? Talán élvezik a békés nyugdíjas életet? Tévedés! Utálják a feledést, és ha eljön az idő, visszatérnek. És akkor lesz haddelhadd! Ebben az ellen-Tron filmben, PacMan, Tetris és társaik fellázadnak teremtőik ellen, kilépnek a monitorról, és háborút indítanak az egyre modernebb játékokra vágyó emberek ellen. Még szerencse, hogy egy mindenre kész csapat felveszi ellenük a harcot.

Hacsi - A leghűségesebb barát

Moziverzum - január 5., 12.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra. Így megy ez egészen addig, míg egyszer nem érkezik meg a gazdi. A kutya azonban élete végéig hűségesen várta a professzort, minden nap megjelent az állomáson.

Az Emoji-film

Viasat3 - január 5., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba. Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket...

Kutyák és macskák

Viasat3 - január 5., 15.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

Zűr az űrben

Cool - január 5., 15.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tapsi Hapsi és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Tapsi Hapsi kíséretének tagjait. Tapsi nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Tapsi Hapsi ajánlatát. Túlságosan is gyorsan. Ugyanis van egy rendkívüli tulajdonságuk: pillanatok alatt képesek új képességeket magukévá tenni. Amikor Tapsi felfedezi, mi készül, tudja, azonnal segítségre van szüksége. De hova forduljon, amikor már minden valamire való kosaras tudása az ellenfelet gazdagítja. Ám szerencsére van egy olyan ismerőse, akire mindig számíthat. Ő a világ legnagyobb kosárjátékosa, Michael Jordan.

Harry Potter és a bölcsek köve

RTL II - január 5., 17.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

Gulliver utazásai

Paramount Channel - január 5., 17.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lemuel Gulliver egyszerű postai ügyintéző az egyik New York-i napilapnál. Miután a szerkesztőjének beadja, hogy van egy óriási sztorija, az elküldi, hogy megfejtse a Bermuda-háromszög titkát. Gulliver azonban hajótörést szenved és Liliputban, a mesebeli törpekirályságban köt ki. A kis emberek között a kisember igazi óriás, nem csoda, ha azt lódítja az uralkodónak, Theodore királynak, hogy ő az Amerika Egyesült Államok elnöke. Lassan pótolhatatlan személyiség lesz, mindenkinek tanácsokat osztogat.

Légy a Holdon

Minimax - január 5., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nat, I.Q. és Scooter egész napokat azzal töltenek el, hogy megoldást keressenek egy apró, de kényes problémára. El akarnak jutni a Holdra. Jól jönne egy szerkezet, amely az űrbe repíti őket, csakhogy ez nem olyan egyszerű, mint gondolták. Mikor már kezdenek megbékélni a gondolattal, hogy sohasem fognak sétálni a Holdon, véletlenül megtudják, hogy az elkövetkező néhány napban a NASA útnak indít egy űrhajót, amelynek a legénysége hivatott megtenni az első lépéseket a Holdon. Megegyeznek, hogy a legegyszerűbb utat választják, és egyszerűen berepülnek az Apollo 11 fedélzetére, a részleteket pedig majd később pontosítják.