Családi filmek vasárnapra

A kicsiket Az erdő kapitánya és A hihetetlen család 2., a nagyobbakat a Kölcsön család visszajár, a Libabőr, a Hirtelen 30, a Kémkölykök, a Mr. Popper pingvinjei és Az élet könyve várja.

Kölcsön család visszajár

Film4 - január 12., 8.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Charlie McKenzienek új főnöke a család erényeit ecseteli, a kedves, egyedülálló, nő elhatározza, hogy kölcsönveszi legjobb barátja lányát és egy állástalan színészt bíz meg az odaadó férj szerepével. Ám az egyéjszakás házasság állandó kapcsolattá alakul, amikor a főnök a szomszédba költözik.

A hihetetlen család 2.

Film Now - január 12., 9.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!

Libabőr

Mozi+ - január 12., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz.

Hirtelen 30

Paramount Channel - január 12., 14.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred, egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lába előtt hever a világ. Jenna azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember.

Kémkölykök

Filmcafe - január 12., 14.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ingrid és Gregorio Cortez kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát.

Mr. Popper pingvinjei

TV2 - január 12., 16.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tom Popper elfoglalt üzletember. Életét, mindennapjait a munka, értekezletek, határidők, bevételi kimutatások teszik ki. Emellett nem jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örököl. Félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A csámpás jövevények alaposan felforgatják Mr. Popper addigi megszokott életét. A legérdekesebb az, hogy a kezdeti rosszallás után az üzletember egyre jobban élvezi a különös helyzetet és a vendégei társaságát, akik mellett újra megtanul szeretni, a családjával törődni.

Az élet könyve

HBO - január 12., 16.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két udvarlója is akad a szép Mariának, Manolo és Joaquin is szeretné elnyerni a szívét. Közben két szellem fogadást köt egymással, hogy a lány vajon melyik ifjút választja. Az egyik szellem azonban beavatkozik a dolgok menetébe, és egy aljas csellel Manolót a holtak világába száműzi. Az ifjút kezdetben elbűvöli a csodálatos hely, azonban hamarosan rádöbben, hogy hová került. Viszont csak akkor láthatja újra a szerelmét, ha teljesti az összes próbatételt, ami elé a szellem állítja.

Az erdő kapitánya

m2 - január 12., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főszereplői Kerek Erdő állatai. Az Erdő nyomozó főfelügyelője Eleméri Ede tizedes és kollégája, Góliát, a titkosrendőr már régóta próbálkoznak Zero, a veszedelmes bűnöző macska elfogásával. Hihetetlen kalandok végén az akció sikerül is, kézre kerül a rettegett gonosztevő. Ede nyugdíjba vonul, barátai pedig előléptetik: az Erdő Kapitánya címmel ajándékozzák meg.