Családi filmek vasárnapra

Animációs film animációs film hátán vasárnap a tévében – méghozzá csudálatosabbnál csudálatosabbak, hiszen Tad Jones csudálatos kalandjai mellett itt lesz a Toy Story 4., A hihetetlen család és a kicsik körében az évek során szinte kult státuszra szert tett Jégvarázs is!

Toy Story 4.

Film Now – szeptember 27., 8.55
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta: első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz a szobájába, egy régi és új barátok oldalán átélt nagy kaland rádöbbenti hősünket, milyen nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Premium – szeptember 27., 9.35
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Tad, a kőműves mindig is arra vágyott, hogy híres régész legyen. Most lehetősége nyílik álmai beteljesülésére, hiszen egy szerencsétlen baleset következtében egy neves régészbarátja helyett ő utazhat el Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába Peruba, ahol értesül róla, hogy az Odysseus, a kincsvadászok hírhedt csoportja is Paititibe tart, és bármire képesek, hogy megtalálják az elveszett kincseket. Hősünk nekivág hát élete legnagyobb kalandjának, mely számtalan veszélyt rejt, hogy megmentse ellensége karmai elől a várost és kincstárát. Útján végig elkíséri Sarah, a bátor és mindenre elszánt régészlány, Belzoni, a néma, ámde annál viccesebb papagáj, Freddy, a különös helyi túravezető, valamint Tad elválaszthatatlan, hű társa, Jeff, a kutyus.

Táncoló talpak 2.

Film+ – szeptember 27., 9.40
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétben Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Gloriával, és fiacskájukat próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába – el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne. Ám erre nincs idő, hiszen katasztrófa fenyegeti az Antarktisz népét. Miközben Topi a fiát segíti, összefogja a sarkvidék lakóit, hogy megmentse őket a pusztulástól.

Az Őrzők legendája

Film+ – szeptember 27., 11.30
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Soren, az ifjú bagoly az apja meséin nőtt fel. Ezek a mesék a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak: azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz Tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egyik nap a két bagolycsemetét elrabolja egy lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az Őrzőket. Az egyetlen reményük, hogy segítségükkel legyőzhetik az ellenséget.

A hihetetlen család

Cool – szeptember 27., 16.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Mr. Irdatlan megbecsült és ünnepelt szuperhős volt, egészen addig, amíg egy nap egy kotnyeles rajongója miatt majdnem tömegszerencsétlenséget okozott. A sajtó szította össznépi elégedetlenség hatására a kormány úgy döntött, hogy megtiltja a szuperhősök ténykedését és ezzel egyidejűleg segíti beilleszkedésüket a normális társadalomba. Ezek után Mr. Irdatlan Bob Paar néven egy békés kertvárosban telepszik le, szintén szuperképességű feleségével és gyermekeivel együtt. Bob manapság már csak az unalom és az egyre növekvő zsírpárnák ellen harcol. Ám egy nap egy titokzatos megbízó jelentkezik nála, és az akcióra éhes, félreállított szuperhős egy távoli szigetre indul, hogy végrehajtson egy szigorúan titkos megbízást.

Jégvarázs

HBO – szeptember 27., 16.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoff-fal és az ő hűséges rénszarvasával, Svennel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közepette titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

A varázslótanonc

VIASAT3 – szeptember 27., 18.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A főiskolás Dave Stutler (Jay Baruchel) élete váratlanul teljesen felborul, amikor felkeresi őt Balthazar Blake, a varázsló (Nicolas Cage). Balthazar már ezer éve keresi utódját, az utolsó merliniánust, aki képes lesz végezni az emberiséget fenyegető Morganával. Ám Morgana mágusai is akcióba lépnek, és mindent elkövetnek, hogy megszerezzék az úrnőjüket rabságban tartó ereklyét. A legerősebb gonosz varázsló, Horvath (Alfred Molina) hatalmas erőfölényben van segítői révén, ám Balthazar intenzív tanfolyamot tart Dave-nek, hogy felébressze rejtett képességeit.