Családi filmek vasárnapra

Ha úgy érzitek, hogy így február végén már merülőben vannak az energiaraktáraitok, akkor nem vagytok egyedül. Gyorssegélynek itt van pár menő film a töltődéshez mára!

Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás

TV2 Kids - február 20., 8.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vakációra indul a Heffley família, meg akarják látogatni a kilencvenedik születésnapját ünneplő Mamit. Ám Greget jobban izgatja a videójáték-találkozó, ezért megbuherálja a GPS-t. A kitérőnek köszönhetően persze hihetetlen kalandokba keverednek...


Asterix: A varázsital titka

Filmbox Premium - február 20., 13.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.


Harry Potter és a titkok kamrája

RTL Klub - február 20., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Harry Potter nyári vakációja szokásosan telt. Nem elég, hogy nehezen boldogult rokonaival, még legjobb barátai, Ron és Hermione is mintha elfeledték volna. Hirtelen azonban megjelenik szobájában Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse Harryt, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort falai között.


Óriásláb fia

Moziverzum - február 20., 15.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy a papája...


L'ecsó

Cool - február 20., 15.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Remy, a patkány kölyökkora óta rajong a legendás Gusteau főzőműsoráért, és arról álmodik, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, megismerkedik Linguinivel, az étterem szégyenlős mosogatófiújával, s együtt megfőzik minden idők legfinomabb levesét.


Nyuszi suli

Minimax - február 20., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max egy vagány, nagyvárosi nyuszi, aki egy baleset következtében egy húsvéti nyuszikat képző iskolában találja magát. A nyulak ereje az arany húsvéti tojásban rejlik, amit a közelben élő rókacsalád megpróbál ellopni, hogy véget vessen a tapsifülesek különleges képességének, és egyúttal a húsvéti ünnepeknek is. Max és új barátja, Emmy ezt nem hagyják annyiban.


Kémesítve

Moziverzum - február 20., 19.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol az eszével és a találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmegmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance különös együttműködésre kényszerül.