Családi filmek vasárnapra

Már csak egy hét van húsvétig, a nyúllal meg jön együtt a szünet is, szóval a mai napot ne aggódjátok túl, nézzetek inkább filmeket!

Dr. Dolittle

Mozi+ - április 10., 7.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A sikeres Dr. Dolittle egy nap döbbenten veszi észre, hogy gyermekkori adottsága hirtelen visszatért: ért az állatok nyelvén. Kezdetben határozottan bosszantja az ügy, hiszen fontos ember, egy négytagú család feje, köztiszteletben álló orvos, aki most készül élete legnagyobb üzletét megkötni...


Jégkorszak 2. – Az olvadás

TV2 Kids - április 10., 8.00 és 18.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát...


Ősember - Kicsi az ős, de hős!

Paramount Network - április 10., 9.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődik a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat.


Őslények országa 2. - Kalandok a Virágzó völgyben

Minimax - április 10., 16.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az elbűvölő mese a gyönyörű és békés Virágzó Völgyben folytatódik. A nyugalomnak azonban hamar vége szakad, mert a pajkos Kistülök elcsábítja az itt élő dinókölyköket a "Titokzatos Mindenen Túlra", ahol aztán nagy bajban találják magukat. Megismerkednek két tojásrablóval, Peckessel és Zabával, meg kell küzdeniük egy viharos földcsuszamlással, két vérszomjas élesfogúval, végül pedig találnak egy titokzatos tojást, amiből valaki éppen ki akar kelni...


A kék elefánt

m2 / Petőfi TV - április 10., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Khan Kluay az elefántok gondtalan életét éli az erdő mélyén, anyja óvó tekintete mellett. Egy reggel azonban eltűnt apja iránti kíváncsisága miatt elhagyja a biztonságot nyújtó otthont, és elindul a nagyvilágba. Utazása rendkívüli kalandokat, veszélyt és önismeretet hoz számára. A sok akadálytól és nehézségtől, ami rá vár erőssebbé válik, és a tanulságok bátor, és büszke elefánttá teszik.


B mint boldogság

Cinemax - április 10., 18.15
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet főszereplője a határtalan optimizmussal és egyedi világképpel rendelkező Candice Phee. A lányt megihleti az új furcsa, fiú az iskolában, aki úgy véli, hogy képes multiverzumokon átutazni. Candice gondol egy nagyot és elhatározza, hogy megjavítja a boldogtalanságba süllyedő családját és újra örömet hoz az életükbe - kerül, amibe kerül.


A kis kedvencek titkos élete 2

Moziverzum - április 10., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 2016-os A kis kedvencek titkos élete folytatásában az első részben megismert Max és Duke új kihívással szembesül, amikor gazdájuk, Katie megismerkedik egy férfival, akivel összeházasodnak, és gyermekük születik. A kis család a kutyákkal együtt vidékre kirándul, ahol Max megismer egy juhászkutyát, akinek segítségével talán legyőzheti a félelmeit.