Családi filmek vasárnapra

Ma ünnepeljük a munkát, köszöntjük az anyákat, állítjuk a májusfát, és boldog névnapot kívánunk a Jakaboknak és Fülöpöknek. Jó sok a meló mára, nem csoda, ha elfáradtok közben, esetleg szusszanjatok egyet filmekkel!

Aladdin

Paramount Network - május 1., 6.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a tolvaj beleszeret a szultán lányába, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje Jázmin hercegnő kezét. Jafarnak, a gonosz varázslónak eközben szüksége van hősünk segítségére, hogy megkaparintsa a Csodák Barlangjában lévő titokzatos lámpást. Ám amikor Aladdin megdörzsöli a csodalámpát, kiengedi az elátkozott dzsinnt, aki felajánlja neki, hogy teljesíti három kívánságát.


Kung Fu Panda 3

Mozi+ - május 1., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po találkozik az elveszettnek hitt apjával, és a pandaparadicsomba utaznak. A gonosz Kai Kína-szerte legyőzi a kung fu mestereket, és végül Póék békés lakhelye felé veszi az irányt. Po pedig nekiáll, hogy a barátságos pandákat felkészítse a harcra...


Békakirályfi (Édes kis hercegem)

AMC - május 1., 9.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hercegnek egy gonosz varázslat következtében az egész életét békává varázsolva kell leélnie, hacsak nem talál egy vállalkozó szellemű lányt, aki csúf külseje ellenére beleszeret, és megcsókolja. Erre azonban egy "kicsit" várnia kell...


Macskafogó

TV2 - május 1., 11.10
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az egerek sorsa megpecsételődött. Az X bolygón a vérszomjas macskák semmibe veszik a jogot, és az egértársadalom felszámolására törekednek. De megcsillan egy reménysugár, az egerek főtudósa feltalálja a megoldást. A titkosszolgálat azonnal aktiválja legjobb ügynökét, Grabovszkyt, hogy még időben célba jusson a tervrajz...


Őslények országa 4: Út a ködös völgybe

Minimax - május 1., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tappancs és barátai vidáman élnek a Virágzó völgyben. Ám egyszer a vándorló hosszúagyarúak fontos hírt hoznak: a völgyön túl egyre nagyobb területeket borít el a víz, és a vízzel együtt furcsa, új teremtmények bukkannak fel. Szerencsére a Virágzó völgyben nem változik semmi. De amikor Tappancs nagypapája megbetegszik, a gyógyuláshoz egy olyan növényre lenne szüksége, ami a völgyön kívül terem. Tappancs útnak indul, hogy megszerezze az életmentő növényt.


Legeslegjobb cimborák - Állati a buli

m2 / Petőfi TV - május 1., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy az izgalom Szépmajorban, a kedves kis farmon. Közeledik ugyanis Valdemar születésnapi bulija, amiről tudomást szerez Röf fon Böff úr is, a nem igazán finom modorú vaddisznó. Ő és bandája arra készülnek, hogy megszerezzék a tortát, azonban nem is sejtik, hogy kikkel állnak szemben.


Így neveld a sárkányodat 2.

TV2 Kids - május 1., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakóinak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebbre merészkednek, s olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking.