Családi filmek vasárnapra

Nézzetek kalózokat, kémeket, manókat, vikingeket, sárkányokat vagy beszélő nyulakat. Nem vadabb ez sem, mint ilyenkor kitenni a lábunkat a lakásból... ma is marha meleg lesz, na!

Kalózok a szomszédból

HBO 2 - július 3., 7.05
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az átlagos tengerparti városka, Sandsborough élete fenekestül felfordul, amikor megérkezik a Blunderbuss család: a kardforgató, rumvedelő kalózbagázs. A tiszteletre méltó lakókat megdöbbenti a család hajóból eszkábált háza, amelyhez egy őrcápa és egy házi kedvencként tartott polip is tartozik. Azonban egy helyi kisfiú, Michael megbarátkozik az újonnan beköltözött szomszéd sráccal, Billy kalózzal...


Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Moziverzum - július 3., 9.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gyöngyélet Földje a világ egyik legcsodálatosabb szigetországa. Békességben élnek itt az emberek, már az a néhány, aki elfér rajta. Gyöngyélet Földje ugyanis olyan kicsi, hogy királyának, Háromnegyedtizenkettedik Alfonznak nagy gondot okoz az esetleges túlnépesedés. Egy napon egy fekete bőrű kisfiú érkezik a szigetre, s ezzel a lakosok száma az eddigi négyről ötre emelkedik.


Ősember - Kicsi az ős, de hős!

Paramount Network - július 3., 10.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor. Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha beválik a nem túl kigondolt tervük, visszakapják szeretett otthonukat.


Így neveld a sárkányodat

Moziverzum - július 3., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk-szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét, azonban megesik a szíve egy sérült állaton, akivel végül össze is barátkozik...


Kémkölykök 4D: A világ minden ideje

Filmbox Premium - július 3., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Marissa Cortez Wilsonnak látszólag mindene megvan híres riporter férj, egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca és Cecil pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém. Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó miatt, aki a világuralom megszerzésére tör.


Arthur 3 - A világok harca

Minimax - július 3., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába, és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút.


Nyúl Péter

HBO 2 - július 3., 19.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter egy komisz, nagyképű és öntelt tapsifüles, aki a barátaival rendszeresen megdézsmálja az öreg McGregor kertjét, aki sohasem tudja elkapni őkelmét. Illetve egyszer sikerül, el is viszi a szíve szegényt. Nyúl Péter azt hiszi most már szabad a pálya, azonban feltűnik a színen az örökös.