Családi filmek vasárnapra

Nem elég, hogy már megint vasárnap van, de még egy igazán jó mozihoz is kevésnek bizonyul a tévé, hiába kerestük, ezeknél jobb családi filmeket nem találtunk mára...

A fiatal farkasok bandája

Film Mánia - november 13., 6.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Három új tanuló érkezik a világ egyik leghíresebb varázsló iskolájába, a Bűbáj Akadémiára. Vlad, az ifjú vámpír, aki nem bírja a vért, Faye, a tündér, aki fél a repüléstől, és Wolf, a farkasember, akinek állatszőr allergiája van. A diákok által megvetett három jó barát egy sötét összeesküvés nyomára bukkan, mely szolgaságba taszítaná a világ összes lakóját. Nincs más megoldás, erőt kell venniük magukon.


Asterix: A varázsital titka

Paramount Network - november 13., 10.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére.


Az álmodó

Film4 - november 13., 16.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ben Crane a legjobb tréner a lovaspályán, ám karrierje egy csapásra véget ér, mikor díjnyertes lova, Sonya eltöri a lábát. Palmer, a tulajdonos számára értéktelenné válik mind ló, mind pedig a gondozója, ezért kirúgja Bent és csapatát a lóval együtt. Sorsuk kilátástalannak tűnik, ám ekkor Cale, Ben lánya lehetetlen kéréssel fordul apjához: gyógyítsák meg Sonyát, hogy újra versenyezhessen.


Sherlock Gnomes

Moziverzum - november 13., 17.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak...


Csocsó-sztori

m2 / Petőfi TV - november 13., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amadeo egy kicsi faluban él, amit senki sem ismer. Napjait gyerekkora óta a helyi társadalmi élet központjában, egy kis vendéglőben tölti, ahol féltve dédelgetett csocsó-asztalán való játék, és titkos szerelme, Lara utáni vágyakozás teszi ki mindennapjait. Megszokott kis élete hirtelen darabokra hullik, amikor a falubéli Ász, mint a világ legjobb labdarúgója visszatér, hogy egy gyermekkori csocsóvereségéért elégtételt vegyen, nem csak Amadeón, hanem az egész falucskán.


Zambézia

TV2 Kids - november 13., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom apja akarata ellenére elhagyja távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, mely Zambézia egét védi.