Családi filmek vasárnapra

Ma van a gyermekjogi világnap, mely a gyerekek jogairól szóló egyezmény elfogadásának évfordulóját ünnepli, ez összefoglalja azoknak a jogoknak a minimumát, amelyek minden gyermeket megilletnek. No ebbe a tévézés nyilván nem tartozik bele, de jó, ha tudtok róla!

Aladdin

Paramount Network - november 20., 6.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a tolvaj beleszeret a szultán lányába, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje Jázmin hercegnő kezét. Jafarnak, a gonosz nagyvezírnek eközben szüksége van hősünk segítségére, hogy megkaparintsa a Csodák Barlangjában lévő titokzatos lámpást. Ám amikor Aladdin megdörzsöli a csodalámpát, kiengedi az elátkozott dzsinnt, aki felajánlja neki, hogy teljesíti három kívánságát.


Maci Laci

Film+ - november 20., 9.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó a barátjával, Bubuval örökösen azon mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, melyet be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál a legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad, mert Brown polgármester el akarja adni a parkot.


Vigyázz, kész, Morc!

Minimax - november 20., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lufi birodalom, rendőrsárkányok és bolondos varázslók színesítették be Terry nagymamájának hóbortos meséit. Vajon mi történne, ha kiderülne ez nem csak mese, és a bolondos varázslók a valóságban nem is annyira bolondosak? Mikor a fiú váratlanul ebben a különös ám varázslatos világban találja magát, csak egy módon juthat haza, ha sikerül megmentenie a királyságot a csúf, gonosz, morcos Morctól.


Mindenki szereti a bálnákat

SuperTV2 - november 20., 14.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Az Alaszka északi csücskén dolgozó helyi tévériporter, Adam Carlson alig várja, hogy leléphessen, hogy valamelyik nagyobb nézettségű csatornánál kapjon állást. Egy napon ölébe hull élete nagy lehetősége egy szürke bálna család képében, akiket körbezárt az északi sarkkör gyorsan szilárduló jege. Adam tudósítása nyomán szenzációéhes újságírók lepik el a környéket, de felbukkan a városkában régi barátnője, az elkötelezett környezetvédő Rachel Kramer is.


Jégkorszak 2. – Az olvadás

TV2 Kids - november 20., 18.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve a valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropsz-ról és Eddie-ről...


Vad galamb

Minimax - november 20., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Virgonc néhány félresikerült cimborájával együtt csatlakozik a nagyon előkelő Királyi Postagalamb Szolgálathoz. Hátrányos helyzete, vagyis apró termete dacára éppen ott győzedelmeskedik, ahol jóval képzettebb kollégái kudarcot vallanak. Mert sorsának könyvében az van megírva, hogy a kis vidéki galambot rettenthetetlen bátorsága veszélyes kalandokra csábítja, amelyekből végül hősként kerül ki.