Családi filmek vasárnapra

És már megint a finisben vagyunk, elköszön a hét, jön az új, de beborulás helyett inkább nézzetek filmeket! Csupa vidámságot válogattunk!

Az erdő kapitánya

Moziverzum - december 4., 11.30
Korhatár nélkül megtekinthető.

Elöljáróban le kell szögezni, hogy a rendőrök élete nem fenékig tejfel. Különösen nem abban a városban, ahol maga a nagy Zéró ütötte fel tanyáját. Ő a bűnözők koronázatlan királya, akit már réges-rég rács mögött szeretne látni a Kapitány. Zéró az évszázad bulijára készül, amelynek célpontja a Kerek Erdő és annak lakói.


A Jetson család

Minimax - december 4., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor George Jetsont előléptetik, a családjával együtt kiköltözik egy űrbázisra. Vele megy Jane, Judy, Elroy, Rosie a robot és Astro, a család kutyája is. Rövidesen azonban rá kell jönniük, hogy George vállalata lerombolja a földalatti kis lények otthonát. Családja segítségével George-nak sikerül kidolgoznia egy békés megoldást, amely a kis lények, a környezet és a gyár szempontjából egyaránt fenomenális ötletnek bizonyul...


Kutyák és macskák – A rusnya macska bosszúja

VIASAT3 - december 4., 15.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajt mindenkit.


Shrekből az angyal

TV2 Kids - december 4., 15.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek, a nagy kedvenc most ismét visszatér, ám ezúttal nem egy egész estés filmben láthatjuk viszont, hanem rövid időre bepillanthatunk az otthonába a karácsonyi ünnepek közeledtével. Kedvenceink most is, mint mindig mulatságos helyzetekbe keverednek, és természetesen az összes eddigi szereplő is kivétel nélkül felbukkan.


Vuk

m2 / Petőfi TV - december 4., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A jól ismert történet kezdetén gyermekáldás köszönt a rókacsaládra. Minden újszülött életrevaló, de az egyikük különösen csintalan. A szülők úgy vélik, a nagyapjára ütött, ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává cseperedik.


Madagaszkár 2.

HBO - december 4., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mint emlékezetes, hőseink - Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló -, ha nem is önszántukból, de Afrikába tartottak, amikor Madagaszkár partjainál hajótörést szenvedtek. A négy született New York-i állatkerti lakos így került a címadó szigetre. Megannyi kaland után most arra készülnek, hogy tényleg átruccannak a fekete földrészre. Miközben a gyökereiket keresik, rájönnek, mi a különbség a beton- és az afrikai dzsungel között.