Családi filmek vasárnapra

Elérkeztünk az adventi örömködés harmadik fordulójához, gyújtsatok gyertyát, aztán koronázzátok meg a napot egy jó kis mozival!

Karate kölyök 2.

VIASAT6 - december 11., 10.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film első részében megismert hősöket, az ifjú bajnokot és bölcs mesterét ezúttal Japánban látjuk viszont, ahol Miyagi egy régi ellenségével és gonosz unokaöccsével kerülnek szembe.


Delfines kaland

VIASAT3 - december 11., 13.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rákcsapdába esik a fiatal nősténydelfin, és súlyosan megsérül. Az életét az arra bóklászó Sawyer menti meg, ám az orvosoknak amputálni kell az állat farkát. Nem sok esélye van az életben maradásra, de a tizenegy éves fiú nem adja fel. Minden követ megmozgat, hogy megmentsék a delfint. Ráveszi Dr. McCarthyt, a híres orvost, hogy készítsen farokprotézist a delfinnek, amivel majd újra képes lesz úszni.


Flamik

HBO - december 11., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Op és Ed, a két cuki, fánk alakú állat véletlenül 1835-ből a mai Sanghajba csöppen időutazással, ahol döbbenten fedezik fel a zajos, fura világot a forgalommal, a transzzsírokkal és más hasonló modern vívmányokkal, ám minden felfedezésük között a legrosszabb, hogy a flamik mára kihaltak. A két kis flami küldetése lesz, hogy megmentsék fajukat, és megváltoztassák a történelem menetét.


A barátságos óriás

TV2 Kids - december 11., 17.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A HABÓ avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az igazi óriások, mint Vértunkoló és Húshabzsoló, kétszer olyan nagyok, és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos lénytől, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak.


Sarkvidéki akció

Moziverzum - december 11., 17.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró, olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, nem múlik. A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot.


Mátyás, az igazságos

m2 / Petőfi TV - december 11., 18.12
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mátyás királyt, mint a nép igazságos királyát őrizte meg emlékezetében a nemzet. Ebben a filmben olyan történeteket mesélnek el az alkotók, amelyeket mind szeretünk: az aranyszőrű bárányról és az igazmondó juhászról, a gömöri urakról akik szőlőt kapáltak, a kovácsról, aki vendégül látta a királyt, vagy az óriás tökről, amely nagy szerencsét hozott a gazdájának.


Madagaszkár 3.

HBO - december 11., 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló és Melman, a zsiráf még mindig azon ügyködik, hogy hazajussanak New Yorkba. Miután elhagyják Afrikát, egy kunkorral Európában bukkannak fel. Azokat a pingvineket és csimpánzokat üldözik, akik bankot robbantottak a Monte Carlo-i kaszinóban. Ám felfedezi őket az állatbiztonsági felügyelő, Chantel DuBois kapitány, aki a nyomukba ered. Az állatkerti szökevények egy lerobbant vándorcirkuszban találnak menedéket.