Családi filmek vasárnapra

Bár a kínálat mára meglehetősen szerény és szellős, azért találni nézhető darabokat is a repertoárban, mi meg ki is gyűjtöttük mind, nehogy lemaradjatok!

Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Plus - február 5., 11.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet.


Justin, a hős lovag

Minimax - február 5., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy távoli királyságban, ahol már a lovagok régen a feledés homályába vesztek, gonosz bürokrata törvények uralják a várost. A szigorú szabályokat a királynő főtanácsadójának fia unta meg leginkább. Justinnak elege lett a korlátozásokból és visszasírja nagyapja lovagi mesterségét és minden álma, hogy elveszett kardját megtalálva nyomdokaiba léphessen...


A csillagtallérok

m2 / Petőfi TV - február 5., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg.


Az emoji-film

Cool - február 5., 15.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A multiverzumok új dimenziókat nyitottak meg, és a lehetséges univerzumok száma végtelen. Bár a szuperhősök világaival nehéz versenyezni, legalább olyan izgalmas és kihívásokkal teli a mikroverzum, az okostelefonok emoji világa, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek virulnak. Egyikük egy nap öntudatra ébred, és meg akarja tudni, mi van a látható világon túl...


Lily, a jéghercegnő

TV2 Kids - február 5., 16.35
Korhatár nélkül megtekinthető.

Lily, a félelmet nem ismerő jéghercegnő találkozik egy fiatal sárkánnyal, akinek segítségre van szüksége. Kalandos útra indulnak együtt, mely során nemcsak barátokra lelnek, de egy gonosz hóember is az útjukba akad.


A Madagaszkár pingvinjei

Moziverzum - február 5., 19.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak le, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog.