Családi filmek vasárnapra

Nézzetek ma is filmeket, bár nem nagy a választék, azért találni gyöngyszemet is! És még csak keresni sem kell, kigyűjtöttük nektek!

Sammy nagy kalandja – A titkos átjáró

Filmbox Premium - március 12., 7.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt.


Pókember – Irány a Pókverzum

HBO 3 - március 12., 12.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.


Keménykalap és krumpliorr

Moziverzum - március 12., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Vadliba kisdobos őrs tagjai szövetkeznek az állatkertből ellopott kismajmok felkutatására. Megpróbálják rendbe hozni, amit a rakoncátlan, rendbontó felnőttek elrontottak. Minduntalan keresztezi útjukat az álruhás, intrikáló Bagaméri, az elátkozott fagylaltos, aki szeretne hozzáférni a majmokért beígért jutalomhoz.


Csillaghercegnő

m2 / Petőfi TV - március 12., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A mese Sonjáról szól, a melegszívű cselédlányról, aki ígéretet tesz a királynak, hogy visszahozza a birodalmába a karácsonyi csillagot, és ezzel segít megtalálni az elveszett királylányt, Aranyhajat is. Kalandos utazása során találkozik az erdei manókkal, az északi széllel és a Mikulással is.


A királynő kutyája

Moziverzum - március 12., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat...


Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

TV2 Kids - március 12., 19.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember...