Családi filmek vasárnapra

Elképzelhető, hogy a mai nap folyamán szakaszosan vagy huzamosabb ideig kénytelenek leszünk fedezékbe vonulni az időjárás miatt, de aggodalomra semmi ok, készültünk mára b-tervvel is.


Clifford, a nagy piros kutya

HBO 3 - július 30., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor az iskolás Emily azt kívánja, hogy a kis piros kutyája legyen nagy és erős, nem arra számít, hogy amikor felébred, egy négy méter magas kutyát talál a kis New York-i lakásban. Mivel mindenképp meg akarja tartani szeretett kedvencét, a kislány elindul, hogy felkeressen egy varázslatos állatgondozót, aki reményei szerint képes visszaállítani Clifford eredeti méreteit.


Alfa és Omega

Paramount Network - július 30., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A két fiatal farkas, Alpha és Omega a falkájuk rangsorának két végén helyezkednek el, ám össze kell fogniuk, amikor váratlan események során elszakadnak a többiektől. Útjuk során rájönnek, hogy több közös van bennük, mint azt gondolták.


Angry Birds – A film

VIASAT2 - július 30., 9.45
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz Madárszigeten eredetileg csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, Chuck és Bomba. Amikor azonban titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel is próbálkoznak a bizarr színű sertések...


Nagyon vadon - Bolondos vadászidény

Film+ - július 30., 11.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az a hír járja, hogy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a Timberline nemzeti parkban. Ember és állat egyformán hisznek a mendemondában. Nem úgy Shaw, a minden hájjal megkent vadász, aki a hír ürügyén azonnal vadászidényt hirdet. Boog, Elliot és Pind úr nem tudják eldönteni, mi jelent nagyobb veszélyt: a még sosem látott vérfarkas vagy a kegyetlen vadász. A kisebbik rosszat választják, és a vérfarkas nyomába erednek, hogy végleg véget vessenek a vadászidénynek.


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - július 30., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.


Mese a 12 hónapról – Josef Wenzig mesemotívumai alapján

m2 / Petőfi TV - július 30., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Klara királynő uralkodik a 12 hónap felett, akinek feladata minden hónapban beállítani az éves órát a hónapok áthelyezéséhez. Az elmúlt hetekben a királynő egyre gyengébbé válik, és mágikus ereje fogy. A hónapok nagyon félnek: vajon a Fagyos Herceg, akinek sötét ereje csak a szökőévben kap erőre, próbálja meg elpusztítani a királynőt, és így megakadályozni az év folytatását?


Rock csont

TV2 Kids - július 30., 16.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya hamarosan apja nyomdokaiba lép, és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Követve új szenvedélyét hátrahagyja a falut, és egy szál gitárral a városba indul...