Családi programok a hétvégére

Érkezik az ünnepi hétvége és vele kézen fogva az ünnepi kínálat, remek kis programok várnak mindenfelé, nézzétek!

Cinemira Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál - Cinemira Kids

Millenáris – Nemzeti Táncszínház - október 23., 10.00 - október 24., 22.00

A Cinemira KIDS Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál az egyetlen kifejezetten gyerekeknek szóló filmfesztivál hazánkban. Ezen a hiánypótló családi rendezvényen a gyerekek filmeken keresztül ismerhetik meg a világ különböző kultúráit. A kétnapos gyerekfilm ünnepen több mint 80 országból több száz gyerekfilm látható, de lesznek koncertek, filmes workshopok és egyéb programok is.


Primanima Mini és BABtér nyílt nap

BABtér - Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér - október 24-ig

A fiatal animációsok fesztiválja, a Primanima tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, idén azonban pótol a Mini, melyen a felnőtteknek és gyerekeknek szóló rövidfilm-vetítések mellett, animációs és grafikai foglalkozások, valamint családi nyílt nap is várja a látogatókat.


The show must go on

Budapest XXII. kerület, Barackos út 110. - október 23., 15.00 és 18.00 és október 24., 15.00

A nyári Balatonlellei és az őszi dunántúli turné során hatalmas sikert aratott The show must go on című cirkuszi előadast ezúttal Budapest 22. kerületében láthatja a közönség a Barackos út 110. szám alatt felépített fűtőtt óriássátorban.


Az úgy volt...

6szín - október 24., 10.00

Ki tudja, hogy kitől örökölte az a gyerek az eszét, a szépségét? Kire ütött, amikor csak a baj van vele már megint? És vajon mi jár egy kiskamasz fejében? Janikovszky Éva humorral megírt könyvei segítenek megérteni a gyerekeket, akikkel közben együtt nevethetünk a világ igen fontos dolgain.

 

II. Galaktikus Családi Nap

Csili Művelődési Központ - október 24., 10.00

Október 24-én egész napos családi programmal tölthetik idejüket a Galaxis megfáradt utazói. Megannyi érdekes bolygóról származó vendég társaságában szórakozhatnak önfeledten kicsik és nagyok egyaránt. Sőt, azokat a bizonyos droidokat is megtalálhatjátok a helyszínen!


TikTOP Fest & Awards 2021

Akvárium Klub - október 24., 10.00-19.30

Cserélj sminktippeket és szelfizz a kiválasztott influencereddel, nyomj egy meccset közismert gamerekkel vagy táncold kedvelt trendedet a legnagyobb TikTokerekkel. Játssz a több tucat standon, ahol megtalálhatod kedvenc márkáidat, és persze találkozz mintegy 100+ TikTok kedvenceddel, YouTuberekkel, és Twitchesekkel. Kövesd a gálát az első sorból, ha semmiről nem akarsz lemaradni!


Hattyúk tava: interaktív mesés táncismertető gyermekeknek

Millennium Háza - október 24., 10.00

Izgalmas programsorozattal várják a szervezők a családokat minden vasárnap a Millennium Házában. Alkalmanként változóan zene, irodalom, művészet és sok-sok kreativitás fogadja a Városligetbe érkezőket. A komplex, két részből álló program második felében művészeti workshopon vehetnek részt a gyerekek, mely a foglalkozás adott témájához kapcsolódik.


Halász Judit családi koncertje

Marczibányi Téri Művelődési Központ - október 24., 11.00

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyerekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A Csirbiri koncert repertoárja csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.


Dióliget

FÉM Arts & Café - október 24., 11.00

A Dióliget-sorozat egy fiatal malac és egy felnőtt mókus barátságát, nehézségeit és kalandjait mutatja be horgolt bábokkal. A malacka szimbolizálja a gyerekeket, akik gyakran kerülnek konfliktusba a szüleikkel, tanáraikkal, óvónénieikkel (az előadásban mint felnőtt mókus vannak megjelenítve), mert ugyan egy nyelvet beszélnek, mégsem mindig értik egymást...