Eigner Bernadett pszichopedagógus előadásával folytatódik a Családi Iránytű Klub

November 23-án, 18 órakor a 3. Családi Iránytű Klubban a Baj van a gyerekkel? Bajban a szülő?! című könyv szerzője várja a kisgyerekeket nevelő szülőket.

A kisgyermekeket nevelő szülők élete alapból is rengeteg kihívást tartogat, de az elmúlt félév eddig elképzelhetetlen nyomás alá helyezte a családokat. Összezárva a nap 24 órájában, otthonról dolgozva, segítve az iskolást a tanulásban, figyelve a riasztó híreket – ez szinte mindenki idegeit próbára teszi.

Stresszhelyzetben gyakran döntünk rosszul, kezeljük a konfliktusokat helytelenül, pláne ha nincs működő eszköz a kezünkben, hogy a családi feszültségeket enyhítsük. Dr. Eigner Bernadett pszichopedagógus és játékterapeuta számos családot segített a karantén ideje alatt is, és ekkor döntötte el: kézikönyvet ír szülőknek, hogy gyakorlati megoldásokkal támogassa őket a nehéz helyzetben.


Évtizedes tapasztalat, rengeteg családi konfliktus megoldásában nyújtott segítség adta az alapját annak a módszertannak, amelynek lépéseit követve egy szülő sem marad eszköztelen a családi vészhelyzetek megoldásában. A szakemberrel a „szülői klubdélután”-on a Baj van a gyerekkel? Bajban a szülő?! című kézikönyv szerkesztője, Balázs Éva beszélget.

A szervezők arra bátorítják azokat, akik szeretnének részt venni az online előadáson, hogy – az esemény Facebook oldalán keresztül – küldjék be azokat a kérdéseket, amelyekre választ szeretnének kapni. Az eseményen való részvétel ingyenes. Minden további részletet itt találunk.


(via Móra Kiadó)