Ezek voltak idén a Netflix legnézettebb gyerekműsorai

A streamelős óriás hazánkban is egyre népszerűbb: soha ennyi időt nem töltöttünk még a Netflix előtt korábban. Lássuk, mely tartalmakra voltak kíváncsiak leginkább a magyar gyerekek!

Idén a magyarok négy és félszer annyit netflixeztek, mint tavaly. Magyarországon továbbra is a drámákat szeretik a legjobban, de népszerűek a vígjátékok, a thrillerek és az akciófilmek is, ezenkívül ebben az évben egyre többen voltak kíváncsiak a szinkronos gyerekfilmekre.

Tavalyhoz képest a magyar előfizetők hatszoros időt töltöttek mesenézéssel. Ebben jelentős szerepe volt a Jurassic Park: Krétakori tábor, az Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz, a Lunaria – Kaland a Holdon, a Táncra fel! és a DJ Hamupipőke című alkotásoknak.

Jurassic Park: Krétakori tábor. Forrás: Netflix

 

A Jurassic Park: Krétakori tábor című sorozat arról szól, hogy a Nublar-szigeti modern kalandtábor hat kiválasztott résztvevőjének össze kell fognia a túlélésért folytatott harcban, amikor a dinoszauruszok kitörnek a fogságból. Az Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz című filmben pedig a gimis Kelly csatlakozik a Bébiszetterek Rendjéhez, és felveszik a harcot a bestiákkal, amikor halloween estéjén egy mumus és a szörnyei elrabolják a kisfiút, akire vigyáz.

A Lunaria – Kaland a Holdon című animációs filmben egy találékony lány rakétával indul a Holdra, hogy bebizonyítsa a legendás holdistennő létezését. A Táncra fel! és a DJ Hamupipőke pedig nagyobb gyerekeknek szóló zenés filmek: előbbiben egy leszerepelt táncos elvállalja egy fiatal csapat felkészítését egy nagy táncversenyre, utóbbiban pedig a popvilág szívtiprója beleszeret egy kiábrándult tini DJ zenéjébe...


(via Netflix / Open Communications)