Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén megnézhetitek az Angry Birds filmet és a Madagaszkár második részét. A nagyobbakat Marley és Flubber professzor szórakoztatja, a különcöknek pedig ott lesz Ozmózis Jones. Emellett levetítik a Toy Storyt és a Delfines kaland folytatását is!

2017. április 8., szombat

Angry Birds - A film
HBO - április 8., 8.45
6 éven felülieknek ajánlott!

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.

MadagaszKarácsony
TV2 - április 8., 13.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Ezúttal az állatkerti baráti csapatnak kell megmentenie a Karácsonyt, miután a Mikulás kényszerleszállást hajt végre a szigetükön és nem mellesleg még az emlékezetét is elveszíti. Nincs más hátra, pingvineket a szán-fogatba és kezdődhet az őrült utazás!

Marley meg én
Mozi+ - április 8., 16.25
12 éven felülieknek ajánlott!

John és Jennifer Grogan beköltöznek első közös otthonukba. John azonban még nem érzi magát felkészültnek az apaságra. Barátja tanácsára örökbe fogadnak egy kölyökkutyát, hogy némi tapasztalatot szerezzenek a gondoskodásról. Marley, a tündéri labrador hamarosan katasztrófa sújtotta övezetté változtatja otthonukat.

Alvin és a mókusok
Cool - április 8., 18.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore otthonául szolgáló fenyőfát. A mókusok - a fával együtt - hamarosan Los Angelesben találják magukat, egy lemezkiadó cég előcsarnokában. Az igazgató, Ian Hawke éppen most rúgta ki Dave-et, a hétköznapinak aligha nevezhető zenei ízléssel rendelkező zenészt és dalszerzőt. A bánatos fickó magához veszi a fa alatt lévő, muffinnal teli kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, teljesen fölforgatva azt. Egyetlen mentségük, hogy nemcsak beszélni, énekelni is tudnak.

Madagaszkár 2.
Mozi+ - április 8., 19.05
12 éven felülieknek ajánlott!

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?

Delfines kaland 2.
RTL Klub - április 8., 19.20
12 éven felülieknek ajánlott!

A Clearwater Akvárium munkatársai befogadtak egy súlyosan sérült állatot, és egy kisfiú határozott közbenjárására művégtagot terveztek neki - ám ami ennél sokkal több: visszaadták az életkedvét. A habókos szakemberekből és lelkes amatőrökből álló csapat körül azonban azóta sem állt meg az élet - új történetük ismét hihetetlen, de igaz eseményeket beszél el: a főhős ezúttal is a különleges sorsú delfin, Winter, ám kerül mellé egy elárvult újszülött, és fontos szerepet kap egy sikeresen rehabilitált, az óceánba visszaszoktatott delfin, Mandy is.

2017. április 9., vasárnap

Ozmózis Jones - A belügyi nyomozó
HBO - április 9., 6.00
12 éven felülieknek ajánlott!

Frank nem átlagos ember. Testi épségétől milliók sorsa függ. A kivételes férfiú ugyanis belülről, pontosabban a szervezetében egy egész városnak ad otthont, melyet most a szervezett bűnözés fenyeget. Egy Thrax nevű halálos vírus tartja rettegésben a mikro város lakóit, akiknek az evakuálása méretükből és környezetükből adódóan lehetetlen. Még szerencse, hogy szolgálatban van Ozmózis Jones, a maga útját járó fehérvérsejt-detektív és hétpróbás cimborája, Drix, akik fölveszik a harcot az elvetemült Thrax-szel.

Így neveld a sárkányodat könyvből
Mozi+ - április 9., 13.30
12 éven felülieknek ajánlott!

A Nagy Csarnokban Hablaty és sárkánytréner társai újoncként üdvözölnek téged. Indításként a tini vikingek és Bélhangos bemutatják neked elsődleges segédkönyvüket: A sárkányok kézikönyvét. Együtt elvisznek egy körutazásra a sárkányfajták bámulatos változatosságáról, a fiatal hősök közben pedig, hozzáteszik az újabb felfedezéseiket arról, hogy kell bánni velük.

Talpig zűrben
Prime - április 9., 14.55
6 éven felülieknek ajánlott!

A hétéves Juniort, akit már harmincszor vittek vissza a Brutus árvaházba, ismét egy gyanútlan házaspár nyakába sózzák. Bennek és Flónak nem születhetett saját gyermeke, ezért az örökbefogadás tűnt számukra a legkézenfekvőbbnek. Junior, az elvetemült, vásott kölyök legmerészebb álmukat is felülmúlja. Hamar rájönnek arra, hogy nem egyszerűen a kezdő szülők nehézségeivel kell szembenézniük, hanem leginkább Big Ben Healy találja fején a szöget, miszerint: A Sátánt fogadtátok örökbe!". Ben jó apa akar lenni, Juniort rendszeresen viszi meccsekre, szülinapi bulikba és kirándulni. Mindvégig próbál a kedvére tenni az örökbefogadott ördögfiókának. Junior azonban, mintha csak pusztításra született volna: tör-zúz mindenhol és tönkretesz mindent, amit ér, még Ben házasságát is. Ben mindezek ellenére kitart a fiú mellett, mert lát reményt arra, hogy végül elviselhetővé váljék közös életük."

Toy Story - Játékháború
Cool - április 9., 15.10
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.

Grimm meséiből: Hófehérke
m2 - április 9., 15.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Hófehérke, a gyönyörű, szép királylány, akinek bőre fehér mint a hó, haja fekete mint az ében, szája piros mint a vér, új mostohát kap. Édesapja, az öreg király megházasodik, az új feleség azonban féltékeny a szép királykisasszonyra. Hófehérke a hét törpe kunyhójában talál menedéket, de itt is utoléri a végzet, és megtalálja a gonosz királyné. A törpék vigyáznak rá, de ez kevésnek bizonyul, és csak a királyfi mentheti meg.

Flubber - A szórakozott professzor
Viasat3 - április 9., 19.10
6 éven felülieknek ajánlott!

Phillip Brainard professzor olyannyira a tudomány megszállottja, hogy néha már semmire sem tud odafigyelni. Nem csoda tehát, hogy kétszer is elfelejtett megjelenni a saját esküvőjén. Pedig valójában mindent azért tesz, hogy végre létrehozza azt a forradalmian új energiaforrást, ami megoldhatná Sara (Marcia Gay Harden), a kedvese által vezetett tudományos intézet súlyos anyagi gondjait. Hű segítőtársa, az imádni való kis repülő robot, Weebo, aki igyekszik mindent megtenni kedvenc professzoráért. A harmadik esküvőre készülődve, késő délután a professzor laboratóriumában végül is megszületik a nagy mű: egy olyan ragacsos izé, a rugacs, ami ha bármihez hozzáér, képes hihetetlen sebességgel megröptetni azt.