Hol a legjobb Debrecenben játszani?

A Miutcánk Szomszédfesztivál és a Vojtina Bábszínház közös fotópályázatot hirdet a gyerekeknek és szüleiknek.

„Merre szoktatok sétálni Debrecenben?

Vidd el a kedvenc játékod, plüssöd vagy babád, és készítsetek róla egy fotót azon a helyen, ahol a legjobban szeretsz játszani

a debreceni utcákon és tereken!” – olvasható a felhívásban.

A képhez kell küldeni egy néhány soros leírást is, ami tartalmazza a kedvenc játék/plüss/baba nevét, akinek a helyet a pályázó megmutatta, illetve el kell mesélni azt is, hol készült a fotó, és mit szeret játszani a gyermek a szóban forgó helyszínen.

Forrás: Vojtina Bábszínház

 

A fotókat a képaláírásokkal a szervezők a szomszedfesztival@gmail.com címre várják, április 30-ig. A beérkezett fotók és beszámolók a Szomszédfesztivál Online Interaktív Kiállításán és a Vojtina Bábszínház online fotófalán jelennek majd meg, ami a színház facebookos fotógalériájában lesz elérhető.

A kiállítás gyerekszekciójával a pályázat kiírói a következő kérdések nyomába erednek: mit szeretnek a gyerekek Debrecenben? Hogyan látják a várost? Mit gondolnak a városi térről? Mitől lesz ez élhető, biztonságos és vonzó a számunkra? A jelentkezők között öt Miutcánk macit és három darab 5 fős, 2022. június 12-ig felhasználható családi belépőt sorsolnak ki a Vojtina Bábszínház egy tetszőlegesen választott vasárnapi előadására.


(via Vojtina Bábszínház)