Két új könyv ovisoknak a Pagonytól

Folytatódik Vadadi Adrienn rendkívül népszerű ovis sorozata, melyben ezúttal az ikerpárok óvodai beilleszkedését mutatja be a szerző. Emellett a kiadó tavalyi sikeres évfordulós kötete is folytatást kapott, 4 éves lettem! címmel.

Vadadi Adrienn: Málna és Misi, az ikrek

Málna és Misi ikrek: mindig mindent együtt csinálnak. Együtt játszanak, bolondoznak és vitatkoznak egész nap, együtt alszanak el, és persze együtt mennek óvodába. Csakhogy az óvodában nagyon sok gyerek van! Mindkettőjüknek meg kell tapasztalni, hogy a másiknak is lehetnek saját barátai, de akármi is történjen, mindig számíthatnak egymásra.

Vadadi Adrienn legkisebbeknek szóló ovis történetei a kicsik mindennapjain keresztül észrevétlenül járnak körül egy-egy problémát. Most az ikrek, testvérek állnak a középpontban. A könyv végén az író szülőknek szóló utószava olvasható. A kötetet Pásztohy Panka rajzai díszítik.

2 és 5 éves kor között ajánlott!


4 éves lettem! (antológia)

Négyévesen kinyílik a világ, és a fantáziának semmi nem szabhat határt! Vannak jó napok óriási játszásokkal, nevetésekkel, ünnepekkel, téli és nyári kalandokkal – és vannak nehezebb napok verekedéssel, balesettel, féltékenységgel. Egy dolog azonban biztos: amikor az ember négyéves, nagyon szereti a már kicsit hosszabb meséket, szívesen magára ismer a hétköznapi kalandokban, és szívesen bújik bármilyen képzelt mesehős bőrébe.

A nagy sikerű 3 éves lettem! antológia után folytatódnak a Pagony legkedvesebb mesehőseinek történetei: a cipelő cicák, a kuflik, Panka és Csiribí, Imbusz mester és még sok más régi, ismert és kevésbé ismert Pagony-hős meséit gyűjtötték egybe a négyévesek számára. A kötetben szerepelnek többek közt Berg Judit, Harcos Bálint, Kiss Judit Ágnes, Marék Veronika és Vadadi Adrienn meséi, Kovács András Ferenc, Tandori Dezső és Szabó T. Anna versei, továbbá Agócs Írisz, Egri Mónika, Pásztohy Panka, Paulovkin Boglárka és Turi Lilla rajzai.

3 és 5 éves kor között ajánlott!


(via Pagony)