Lesz valami jó gyerekfilm a hétvégén?

A idő nem kedvez túlzottan a kültéri programoknak a hétvégén. Ha inkább otthon maradnátok, akkor ezeket a filmeket ajánljuk a közös, családi tévézéshez.

2017. február 11., szombat

Kung Fu Panda - A harc művészete

12 éven felülieknek ajánlott!

Po éppen arról mesél az ifjú növendékeknek, hogy hogyan komolyodott meg a Majom és így végre megtanulta, hogyan kell bánni a társaival. Tigris és Shifu miként is tanította meg a türelemre, és erejének kordában tartására. A példameséken keresztül most megismerhetjük a Kung Fu céljait és rejtelmeit!

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film

6 éven felülieknek ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változat, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

Éjszaka a múzeumban 2.

12 éven felülieknek ajánlott!

Az éjjeliőrből menő vállalkozóvá előlépő Larry Daley (Ben Stiller) régi jó barátait, a múzeum kitömött és viaszba foglalt nevezetességeit átszállítják a Smithsonian Történelmi Múzeumba. Ám útközben elkallódik a Fáraó Aranytáblája, melynek segítségével éjszakánként életre kelnek a kiállítási tárgyak. Larry tehát újra szolgálatba áll, de ezúttal nemcsak egy fáraóval találja szemben magát, hanem új életre keltett szövetségeseivel is: a gonosz oldalon csatasorba áll Al Capone, Rettegett Iván és Napóleon. Még szerencse, hogy vannak barátok, akik hősünk segítségére sietnek.

Hupikék törpikék

12 éven felülieknek ajánlott!

Törpapa különleges főzetéhez új anyagokra van szükség, melyek beszerzése Ügyefogyi feladata. Persze nevéhez méltó módon végzi azt, így nem csoda, hogy baleset éri. Az erdőben sétálgatva rátalál a Csodák Barlangjára, átesik a mágikus kapun, minek következtében egy modern világban találja magát. Szerencsére az ott élő emberek Ügyifogyit játékbabának hiszik, minek következtében a Winslow-házaspár gyerekszobájának lakója lesz. Ezalatt a faluban a többi törp kutatóakciót szervez a megmentésére. Dolgukat megnehezíti, hogy Hókuszpók is bekavar az ügybe.

Jégvarázs

12 éven felülieknek ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

2017. február 12., vasárnap

Tom és Jerry: Tengerész egerész

6 éven felülieknek ajánlott!

Vitorlát bonts és irány a tenger! Mikor Tom beállt kalóznak a híresen hírhedt Vörös kapitány mellé, nem éppen arról álmodozott, hogy egész nap a hajópadlót kell súrolnia. Így mikor a tenger kincses térképet rejtő üveget sodor a fedélzetre, Tom úgy érzi, végre felragyogott a szerencsecsillaga. Az ám, de az üvegnek van egy potyautasa is: Jerry, aki egész ideig a térkép felett őrködött, és nem hagyhatja, hogy egy bajszos bolhazsák rátegye a mancsát a kincsre. Fergeteges hajsza kezdődik, melyben Tom és Jerry kénytelenek szövetséget kötni, hogy megleljék az eltemetett kincset.

A Madagaszkár pingvinjei

6 éven felülieknek ajánlott!

A szuperkémek nem az égből pottyannak, hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el - talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíti erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen.

Madagaszkár: Állati szerelem

12 éven felülieknek ajánlott!

A Madagaszkár-filmek jól ismert karakterei, Alex, Melman, Mary és Gloria együtt ünneplik meg a szerelmesek napját, azaz a Valentin-napot.