Mindenkit vár a CsoPa Kémcső Klub!

A 8–14 éves gyerekeknek szóló szakkör keretében az iskolások akár önállóan, akár kísérőjükkel együtt ismerkedhetnek meg egy-egy témakörrel.

Melyik gyermek ne szeretne kémiai, fizikai, biológiai kísérleteket kipróbálni? A Csodák Palotája a 2020/21-es tanévben is folytatja nagy sikerű nyitott labor programját, melynek keretében a gyerekek önállóan (szakkörként) vagy szüleik, nagyszüleik kíséretében interaktív módon ismerkedhetnek egy-egy témakörrel.

A természettudományok iránt érdeklődő kisdiákokat hétfőnként 16.30-tól várják a CsoPába, ahol hatvan percben csepegtetnek újabb és újabb tudást a résztvevők kémcsöveibe. A bázis a Labor, ahol a kémia világával ismerkedhetünk, de a fizika és más tudományágak területére is el fognak kalandozni a résztvevők.

A tíz alkalomból álló klub részvételi díja 17.400 forint fejenként, ami magában foglalja a foglalkozásokon való részvétel mellett a Csodák Palotája korlátlan számú látogatását is szeptember, október és november hónapokban. Több klubtagság egyszerre történő váltásakor pedig 10 százalék kedvezmény jár.

A jelentkezési és befizetési határidő szeptember 9., szerda. Az első foglalkozást szeptember 14-én tartják (ekkor kémcsöves kísérletezés zajlik majd), a további alkalmakkor pedig többek közt az optika és illúzió világával, Newton fizikájával vagy az okostelefonokkal ismerkedhetnek a résztvevők, egészen a november 23-i utolsó klubtalálkozóig. Minden további részletet itt találunk.


(via Csodák Palotája)