Mit nézzünk hétvégén a gyerekkel a tévében?

Levetítik a Kémkölykök harmadik részét, a Barátom Knerten második részét, A Könyvtolvajt, a Mr. Popper pingvinjeit és a Merida, a bátort.

2018. január 27., szombat


Kémkölykök 3-D - Game Over

HBO - január 27., 8.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A kiskorú ügynököket, Junit és Carmen Cortezt, pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józan észnek és Einstein minden elméletének. 


Scooby-Doo! - Az első rejtély

RTL Klub - január 27., 13.15
12 éven felülieknek ajánlott!

Mindenki ismeri a legendás ötösfogatot, a Rejtély Rt. botcsinálta detektívjeit. Ott van Fred, a Rejtély Rt. önjelölt vezetője, a lépten-nyomon bajba kerülő Daphne, a két ballábas Bozont és Vilma, a társaság esze. És persze Scooby-Doo, a világ leggyávább dán dogja. Azt azonban senki sem tudja, hogyan találkoztak először egymással és hogyan határozták el, hogy szörnyvadászatra adják a fejüket. Az egész egy rossz viccel kezdődött, melynek következményeként az ártatlanul megvádolt gyerkőcöket felfüggesztik a középiskolából. A négyes elhatározza, hogy tisztára mossa a nevét, megfejti a rejtélyt.


Barátom Knerten 2, Knerten nyomoz

Duna Televízió - január 27., 13.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Lillebror édesanyja bicikli balesetet szenved. Éppen ez időben feltűnik a környéken egy új fiú az édesanyjával. A gyanús hölgy és egy megtalált autólámpa darab, éppen elegendő hőseinknek (Lillebror és Knerten), hogy nyomozásba kezdjenek. A nyomozás komoly bonyodalmakkal jár, de segítségükre siet egy lány és az ő ágacskája: Karoline. Az izgalmas nyomozás során új barátságok köttetnek, a végén pedig kiderül, hogy senki nem akart szándékosan rosszat, a család és a barátok pedig megvédenek a képzelt és a valós veszélytől is. 


A csillagtallérok

m2 - január 27., 15.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Négy esztendeje elhurcolták a faluból az összes valamirevaló takácsot, hogy ledolgozzák a falu tartozását a királynak. A gyerekeik szülő nélkül nőnek fel. A falu összes kincse két ezüsttallér. Mina vállalja, hogy elviszi a királynak, így talán megesik rajtuk a szíve. A bátor kislány elindul, útitársa lesz egy beszélő kiskutya, alias Flix úr, akit csak a tiszta szívű emberek hallanak meg. Útja során érdekes emberekkel találkozik és mindenkinek fényt visz az életébe, már csak a királynén és a királyon van a sor, hogy megkegyelmezzenek?


A könyvtolvaj

Prime - január 27., 16.15
12 éven felülieknek ajánlott!

A második világháborús Németországban nevelőszülőkhöz kerül az élénk fantáziájú kislány. Liesel most ismerkedik a betűkkel, a könyvek egy új világot nyitnak meg előtte. Ugyanakkor az élet egyre félelmetesebbé válik. Különösen, hogy a család egy titkos vendéget rejteget a lépcső alatt. Liesel és Max, a zsidó kamaszfiú közösen fedezik fel a szavak erejét, amely kapaszkodót nyújt nekik a körülöttük zajló borzalmak közepette, segít akkor is, amikor az ember már úgy érzi, hogy minden elveszett. 


Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van

Film+ - január 27., 16.50
12 éven felülieknek ajánlott!

Daniel Hillardot egyszerre több csapás is sújtja. Addig rajzfilmfiguráknak kölcsönözte a hangját, szinkronszínészként kereste a kenyerét és most váratlanul elveszti az állását. Ez még nem minden: felesége, Miranda is megelégeli a viselkedését és elválik tőle. A bíróság döntése kegyetlen, Daniel elveszti mind a két gyerekét, bár hivatalosan hetente egyszer láthatja őket. A kétségbeesett apa úgy érzi, a heti egy alkalom neki nem elég és őrült tervet sző: középkorú özvegyasszonynak adja ki magát és Mrs. Doubtfire néven jelentkezik az álláshirdetésre, amelyben volt felesége házvezetőnőt keres. Minden színészi képességét beveti, hogy megkapja az állást. A lavina elindul. 


Merida, a bátor

RTL Klub - január 27., 19.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Fergus király birodalma a skót Felföldön terül el. A lánya, Merida hercegnő nem tiszteli a hagyományokat, a saját életét akarja élni. Szembeszáll a régi szokásokkal és a hatalmas hadurakkal, a masszív Lord MacGulfinnal, a mogorva Lord Macintosh-sal és a kötekedő Lord Dingwall-lal. A tetteivel akaratlanul is káoszba sodorja a királyságot és saját magát. Merida minden tudására szükség van, hogy megtörje a szörnyű átkot. Bátorságával példát mutat a népének, és elfoglalja méltó helyét a legnagyobb hősök sorában.

2018. január 28., vasárnap


Judy Moody és a nem nyamvadt nyár

SuperTV2 - január 28., 6.00
12 éven felülieknek ajánlott!

A harmadikos Judy Moody megtervezi élete legizgalmasabb nyári szünetét. Barátai távollétében azonban nélkülük kell boldogulnia, ezért kitalál egy versenyt, s miközben a pontokat gyűjtik, átélhetik életük legemlékezetesebb nyarát. Judy-nak persze kezdetben semmi sem sikerül, ám amikor úgy dönt, hogy segít az öccsének elkapni a várost félelemben tartó nagylábút, elkezdődik végre az igazi kaland.


Mr. Popper pingvinjei

SuperTV2 - január 28., 7.30
12 éven felülieknek ajánlott!

Tom Popper elfoglalt üzletember. Életét, mindennapjait a munka, értekezletek, határidők, bevételi kimutatások teszik ki. Emellett nem jut ideje a családjára. Egy napon meglepődve értesül arról, hogy egy pingvint örököl. Félreértés folytán a frakkos csapat hamarosan hat főre bővül. A csámpás jövevények alaposan felforgatják Mr. Popper addigi megszokott életét. A legérdekesebb az, hogy a kezdeti rosszallás után az üzletember egyre jobban élvezi a különös helyzetet és a vendégei társaságát, akik mellett újra megtanul szeretni, a családjával törődni. 


Csak az a foci 6.

HBO - január 28., 9.45
12 éven felülieknek ajánlott!

Leo és barátai megszállott focisták. Hallottak a legendás Vad banda csapatról, de nem hiszik el, hogy létezett, míg nem találnak egy titkos térképet, ami pályájukhoz vezet. A legerősebb csapat elleni meccshez még egy játékosra van szükség.


Ovizsaru

Mozi+ - január 28., 9.55
12 éven felülieknek ajánlott!

John Kimble négy éve dolgozik azon, hogy a gátlástalan dílert, Cullen Crispet hűvösre tegye. Crisp végül egy gyilkosság során lebukik, ám a kelleténél hamarabb szabadul a sittről. Miután végzett a koronatanúval, bujkáló felesége után ered, hogy fiát elrabolja. John Kimble és társa mindent bevet, hogy időben kiderítse, melyik gyerek Crisp fia. A terminátor külsejű zsaru nem is sejti, hogy élete legnagyobb kihívása várja: óvónőnek kell álcáznia magát, és egy csapat óvódással kell megbirkóznia.


Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja

Film+ - január 28., 13.10
12 éven felülieknek ajánlott!

A kutyák és macskák örök harcban állnak egymással, miközben az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik előttük. Kedvenceink egy földalatti hálózat tagjai, akik az életüket kockáztatják értünk, és azért, hogy fenntartsák az egyensúlyt az emberek leghűségesebb társai, a kutyák és a macskák között. Ám a rusnya macska, Kopasz Kitty most átlépett egy határt. Az egykori titkos ügynök azt tervezi, hogy egy ördögi szerkentyű segítségével uralma alá hajthatja a kutyákat és a macskákat. A történelem során először a két népségnek össze kell fognia, hogy megállítsák. 


Rózácska és Rózsácska

m2 - január 28., 15.40
6 éven felülieknek ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szép kis ház a kerekerdő szélén. Itt élt Rózsácska és Rózácska, a két gyönyörű és szorgalmas kislány édesanyjukkal a törpék barlangja mellett. Édesapjuk elűzte a gonosz törpéket a barlangból, és családját két mágikus rózsabokorral védi a gonosz varázslatoktól. A törpék azonban nem hagyták el az erdőt,és visszasírják a törpeboldogságot, melynek két alappillére: kincs és barlang. Mikor a lányok megnőnek, a törpék mindenáron szeretnék visszaszerezni a boldogságukat...


Utazás a Föld középpontja felé

Viasat3 - január 28., 17.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Trevor Anderson professzor az unokaöccse, Sean és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, amely eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti rejtélyes világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Földalatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni a kalandot, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.