MobilMesék a Kolibri Színháztól

Sok más kényszerszabira küldött kulturális intézmény után a Kolibri is úgy gondolta, hogy a netre költözni a legjobb döntés ebben a vírusterhelt időszakban. Hiszen a gyerekek csak nem maradhatnak színházi élmény nélkül, és nem is maradnak. A színház kitűnő művészei naponta egy-egy mesével, verssel, dallal próbálják jobb kedvre deríteni a kicsiket.

A koronavírus-járvány miatti nehéz időszakot a legjobb tartalmas élményekkel megpakolva átvészelni, ehhez nyújt segítséget a Kolibri Színház is, mely a távolmaradás ellenére is szeretné veletek tölteni és színesebbé tenni a napjaitokat – ha nem személyesen, hát online! 

A színház művészei nap mint nap egy-egy mesével, verssel vagy  dallal fognak jelentkezni, amelyeket saját otthonukban, mobiltelefonnal vesznek fel nektek. Ezeket a MobilMeséket a Kolibri YouTube-csatornáján és a Facebook-oldalán tudjátok követni, minden nap délután 3 órától keressétek őket. Továbbá időről időre a legnépszerűbb Kolibris előadások is felkerülnek a netre felvételről. A darabokhoz kapcsolódóan pedig online drámapedagógiai foglalkozást is terveznek a szervezők.

Kövessétek a Kolibrit!