Rajzold be magad a kuflik közé!

Ismeritek a kuflikat? Naná! Akkor figyeljetek, mert most egy igazán különleges játékban vehettek részt! És akár még a következő kufli-könyvbe is bekerülhettek.

Ha kitaláltok egy új,  igazán különleges, kuflis lényt, és meg is rajzoljátok, akkor az a lény bekerülhet az idén ősszel megjelenő kufli-könyvbe. Bizony, ott lesz az egyik legnépszerűbb gyerekkönyv-sorozatban - több ezer kinyomtatott példányban Dániel András rajzai mellett! A kufli-könyvben, ami ősszel kapható lesz minden könyvesboltban, és amit rongyosra olvasnak majd a gyerekek. Ez olyan nyeremény, amit csak egyvalaki nyerhet meg az egész világon. Sőt: a legjobb 20 pályázó rajzaiból kiállítást is rendeznek a Bartók Pagony könyvesboltban, amit maga Dániel András nyit meg. Erre a megnyitóra természetesen meghívnak mindenkit, akinek a rajza kiállításra kerül, így személyesen is találkozhattok Dániel Andrással! Egy ilyen kiállítást sok-sok gyerek és felnőtt csodál meg, aki betér a Bartók Pagonyba, és most a te rajzod is ott lehet  a kiállításon. Plusz: a legizgalmasabb 5 rajz beküldői kuflis ajándékcsomagot nyernek! Hát nem remek? De!

Mi a teendő? 

Azt bizonyára tudjátok, hogy Dániel András kufli-könyveiben rengeteg igazán furcsa élőlény szerepel. Ebinyúl, mezei cselfenc, pápaszemes nyihók… rajzolj valami hasonló furcsaságot egy A4-es méretű lapra, adj neki nevet, aztán anyával-apával fotózzátok le, és küldjétek el a Pagonynak a palyazat@kuflijatek.hu email-címre. Az emailben írjátok meg a kitaláló nevét és életkorát is, mindezt legkésőbb április 12-ig!

A zsűri kiválasztja a 20 legizgalmasabb rajzot. A zsűri elnöke természetesen Dániel András, és ott lesznek mellette a Pagony grafikusai, valamint a kufli-rajzfilmeket készítő Kedd Studió képviselői is, akik igazán értő szemekkel bírálják majd el a furi lényekről készült mesterműveket. Szóval elő a ceruzákkal, alkossatok kuflisat!