Vidám ősz a Boomeranggal

Ősz végi vidámságot ígér a Boomerang gyerekcsatorna novemberi programja, ahol kedvenc vakondunk új sorozattal jelentkezik, maratoni kalandokkal vár Thomas, és már előre készülhettek a téli szünetre is.

Alagi - új részek

november 14-től mindennap 12.30

Alagi úrfi egy optimista, ifjú vakond, aki kalandra indul a királyi udvar alatt ásott alagútjaiban. Itt nemcsak az alagutakat fedezi fel, hanem önmagát is, miközben különböző zűrzavarokba keveredik. Alagit már ismerhetitek a korábbi különkiadásból, az Alagi úrfi, a királynő vendége című meséből, most pedig saját sorozatával jelentkezik.


Téli szünet Scooby-Dooval, Tommal és Jerryvel - összeállítás

november 26-tól hétvégén 16.00

A közönségkedvenc Tom és Jerry- és Scooby-Doo-filmek és -különkiadások ismét képernyőre kerülnek a karácsonyváró adventi időszakban. Hétvégén délutánonként olyan modern klasszikusokat láthatnak a nézők, mint a Scooby-Doo és a madárijesztő, a Scooby-Doo! A rejtélyes térkép vagy a Tom és Jerry: A diótörő varázsa.


CoComelon - új sorozat

november 7-től hétköznap 10.25

A CoComelonban JJ és testvérei játékos és szórakoztató kalandokba keverednek. Akár óvodába járnak, akár otthon maradnak, mindig van valami új, amit megtanulhatnak és felfedezhetnek! A sorozat játékosan segít az óvodásoknak megismerkedni a betűk és a számok világával vagy az állatok hangjainak és színeinek felismerésével.


Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok - maraton

november 5-től hétvégén 8.00

Csatlakozz Thomashoz és barátaihoz, akik most még energikusabbak, még színesebbek és még fiatalabbak, mint valaha! Sodor szigetén az élet eddig sem volt izgalmaktól mentes, ám a zenei elemekkel bővített sorozat új kalandokat tartogat gőzöseink és nézőink számára is. Thomas és barátai beveszik a novemberi hétvégéket, amikor a legújabb történeteket lehet végig követni az első résztől egészen az utolsóig. Mindezt a a Cartoonito blokkban!

 

További izgalmas újdonságokért keressétek fel a Boomerang csatorna honlapját!