KultúrKedd - Ezekre az eseményekre válthatod meg a jegyed kedvezményesen január 9-én

Ez alkalommal az Átrium, a Jurányi Ház, a Spinoza Színház, a Spirit Színház, a Coincidance Táncszínház, valamint a dívány.hu előadásaira kínálunk 20-50 százalék közötti kedvezményeket.

Előadás

A dívány.hu rendezvénye: Hogyan találjuk meg a nyugalmat?

2018. február 9., 19:00, MOM Kulturális Központ

Dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus előadásában ötleteket is ad arra, hogy a zajos és gyors városi életben hogyan élhető meg minél gyakrabban a tudatos jelenlét. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: Early Bird

 

Talkshow

 

Végszó Csáki Judittal, vendég: Pogány Judit

2018. január 29., 19:00, Spinoza Színház

Beszélgető-sorozat, amelyen Csáki Judit színkritikus, a Revizor kritikai portál főszerkesztője kérdez és a végszóhoz szokott alanyok válaszolnak: színészek, színházi emberek, filmesek, írók. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

KrizShow 

2018. január 17., 19:00, Átrium

A filmes és színpadi jeleneteket, humoros játékokat, izgalmas kérdéseket csillogtató különleges talkshow vendégei ez alkalommal Csepregi Éva és Kálloy Molnár Péter.  Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

Színház

 

Gyulai Júlia: Fairplay - Sportóriások legendája

2018. január 17. és január 31., 19:00, MOM Kulturális Központ

Az előadás egy fiatal fiú álmain és küzdelmein keresztül mutatja meg, hogy mit jelent a semmiből indulni, kitartani, végül célba érni. Gyulai Júlia a Coincidance Táncszínház művészeinek közreműködésével nem titkolt módon édesapjának, Gyulai István egykori sportkommentátornak és sportlegendának állít emléket. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 50% a jegyárból 

Január 17-ére: 

Január 31-ére:  

 

Cserna-Szabó András: Sömmi.

2018. január 11., 19:30, Jurányi Közösségi Inkubátorház

Rózsa Sándor története, ami ördögi easternt, kegyetlen, de igaz szavakat ígér a nézőnek. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Pass Andrea: Napraforgó

2018. január 23., 19:00, Jurányi Közösségi Inkubátorház

A történet felnőtt szereplői beteljesületlen vágyakat vonszolnak magukkal nyugtalan életük során, megoldások helyett átváltoztatják személyiségüket, ahogyan a problémáktól kábultan élik életüket, tíz éves gyermekük éberen figyeli. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Győrei Zsolt: A nyíló combok erdein túl

2018. január 20., 19:00, Spinoza Színház

A 16. századi magyar nyelvhasználatnak megfelelően csendülnek fel hol olvasva, hol énekelve, hol pedig szavalva pimaszabb, erotikusabb, néhol szomorkás, de mindenféleképp mosolygásra okot adó írások. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Gyurkovics Tamás: Mengele bőröndje

2018. január 31., 19:00, Spirit Színház

Josef Mengele, a történelem szökevénye szabad és nárcisztikus öregúrként halhatott meg Dél-Amerikában. De vajon szabad volt-e pusztán azért, mert sosem fogták el és vajon elnyerte volna-e méltó büntetését pusztán azáltal, hogy a vádlottak padjára állítják?   Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 40% a jegyárból

 

Donald Margulies: Pillanatfelvétel

2018. január 9., 19:30, Átrium

Elgondolkodtató, sajnálatosan aktuális kérdéseket feszegető színdarab a Pillanatfelvétel, amelynek főszereplőnője Pokorny Lia. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

Parti Nagy Lajos: Átriumklorid

2018. január 11., 19:30, Átrium

Fiatal és naiv szerelmesek, negyvenes szeretők, fásult és feszült házasok, a világ elől bezárkózó testvérpár és középkorú, megveszekedett álmodozók. Mind külön életkor, élethelyzet, problémakör és társadalmi státusz megtestesítői - öt különböző helyszínen. Bővebben.

A KultúrKedd kedvezménye: 20% a jegyárból

 

Jegyvásárlási tudnivalók:

A kedvezményes ajánlatok csak az előadás itt említett napjára és időpontjára szólnak. Kedvezményét a jegyvásárlás elindítása után a "kosár"-ban tudja érvényesíteni, ahol a vásárlás véglegesítése előtt ki kell választani a megadott kedvezményt, amennyiben nem jelenik meg automatikusan. Az akciós ajánlatok 2018. január 9., kedd 0:00 órától 23:59-ig élnek.

A kedvezményes jegyár csak a PORT.hu oldalon érhető el, és 2% + 500 Ft kezelési költséget számítunk fel.