Alkotásra hív az LG és a Magyar Nemzeti Galéria közös művészeti pályázata

A 6-12 éves korosztálynak írt ki művészeti pályázatot Az élet szép! jeligére az LG Magyarország és a Magyar Nemzeti Galéria.

Rendhagyó együttműködésre lépett az LG Magyarország és a Magyar Nemzeti Galéria: az LG szlogenjének – Life’s Good, azaz Az élet szép! – témájában 6-12 évesek mutathatják meg rajzokon, mi jelenti számukra a szépséget az életben. Az LG szlogenje arra hívja fel a figyelmet, hogy egy kihívásokkal teli világban is érdemes az optimizmusra törekednünk. A közös kiírás szerint pedig éppen a művészet a legjobb módja annak, hogy megörökítsük azokat az értékes, pozitív pillanatokat, amelyek miatt megéri így gondolkodnunk: legyen szó gyermekek vagy felnőttek világáról.

Forrás: NOGUCHI


Az A4 vagy A3 méretű papírra készített pályaművekről május 30-ig várja a digitális másolatokat az LG és a Magyar Nemzeti Galéria. Az alkotás készülhet ceruzával, filctollal, szénnel, olajpasztellel, pasztellkrétával, zsírkrétával, vízfestékkel, temperával, illetve bármilyen kreatív anyaghasználattal, vegyes technikával is.

A pályázatokat 2024. június 7-ig bírálja el a Magyar Nemzeti Galéria zsűrije. Az első helyezett egy nagy értékű LG ARTCOOL Gallery Special légkondicionálóval és egy Szinyei MúzeumShop ajándékcsomaggal térhet haza. Az LG hűtésre és fűtésre is alkalmas ARTCOOL Gallery légkondicionálójának különlegessége, hogy egyáltalán nem hasonlít egy hagyományos klímaberendezésre: négyzetes kialakítása és tetszőlegesen cserélhető előlapja miatt pontosan olyan, mintha egy képet akasztottunk volna a falra.

Forrás: NOGUCHI

A második helyezett egy LG DUALCOOL Premium légkondicionálót és egy Csontváry MúzeumShop ajándékcsomagot, a harmadik helyezett egy LG DUALCOOL Special ET légkondicionálót és egy Gauguin MúzeumShop ajándékcsomagot nyer.

A nyeremények speciális jellegére való tekintettel az LG Electronics biztosítja azok telepítését is országos lefedettségű, minősített partnerhálózata által.

Az eredményhirdetés 2024. június 7.-ére várható, az első három helyezett pedig 2024. június 14-én a Magyar Nemzeti Galériában, egy átadó ünnepség keretében veheti át a díjakat.
Pályázati részletek és nevezés