Folytatódik a Karácsonyi lidércnyomás

Bár nem pont úgy, ahogy szeretnénk.

Elég gyakori, hogy egy film-, vagy sorozatsikert képregényben folytatnak, gondoljunk csak az Alien vs. Predatorra, ami kapásból képregény volt. De most elsősorban nem egy-egy franchise univerzumbővítésére gondolok, hanem amikor konkrét folytatást írnak valamihez. Az X-akták és a Smallville is kaptak új évadot, csak éppen nem a képernyőn. 

Szinte érthetetlen, hogy egészen eddig a kultikus Karácsony lidércnyomást elkerülte a kényszeres folytatási láz. A Tokyopop kiadó bejelentette, hogy 2018 tavaszára adják ki a Nightmare Before Christmas: Zero's Journey című folytatást, amelyben Jack Skellington szellemkutyája, Zero elkavarodik Karácsonyvárosban. A történetet a magyarul is megjelent Princess Ai szerzője, D. J. Milky írja, a rajzokért pedig a Studio DICE csapata felelős - ők adaptálták mangára a Disney-féle A szépség és a szörnyeteget.

A Tokyopop többi kiadványával ellentétben a képregény színesben, füzetes folytatásokban jelenik meg, majd ezeket gyűjtik össze egy nagyobb (valószínűleg az amerikai szabványnak megfelelő) színes, és egy általános manga méretű, fekete-fehér kötetben.