A fővárosi kőszínházak között elsőként nyitja meg kapuit a Madách Színház!

Színház, szerelem és... Duett koncertek a Madách Színház csillagfényes tetőteraszán!

A több mint három hónapos kényszerszünet után a művészekkel és a színház munkatársaival együtt újra szeretettel várják Önöket.

A nyári estékre új játszóhelyet avatnak. A Madách Színház Tetőteraszán rendezik meg különleges sorozatukat.

Július 2-tól minden héten új műsorral, új szereplőkkel, Duett koncertekkel várják nézőiket. A fellépő művészek egy-egy sikeres előadásunk főszereplői, akik az adott előadást is megidézik néhány dallal, a koncert további műsorát pedig saját kedvenc zeneszámaik alkotják. Felcsendülnek a Madách Színház legsikeresebb produkcióinak dallamai, a Rocksuli Gallusz Nikolettel és Szemenyei Jánossal, a Mamma Mia! Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral, a József és a színes szélesvásznú álomkabát Ladinek Judittal és Solti Ádámmal, Az Operaház Fantomja Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával, a Once/Egyszer… Tompos Kátyával és Dolhai Attilával, a Mary Poppins Auksz Évával és Csonka Andrással, valamint A nyomorultak Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal.

Arra törekednek, hogy biztonságos körülmények között találkozhassanak újra a Madách Színház művészeivel és nagysikerű repertoárjával.

A koncertek este 20.30 órakor kezdődnek.