A kutyájával együtt halt meg az Alf gyereksztárja

Benji Gregory 46 éves volt.

Az Alf című szituációs komédiával lett ismert Benji Gregory, akinek a halálát a húga jelentette be. A férfire még június 13-án találtak rá az autójában ülve egy bank parkolójában, a szolgálati kutyájával, Hansszal együtt. A halál pontos okát még vizsgálják, de a család szerint a férfi az autójában ülve elaludhatott, és hőgutát kapott. Gregory bipoláris személyiségzavarban és depresszióban szenvedett, mindkettőt kezeltette.

Gregory 1978. május 26-án született Benjamin Gregory Hertzbergként a kaliforniai Encinóban. Édesapja, nagybátyja és nővére, Hertzberg-Pfaffinger mind színészek voltak, nagyanyja pedig az ügynöke volt. Filmművészetet tanult az Academy of Art College-ban.

Nyolcévesen, 1986-ban kapta meg Brian Tanner, a Tanner család legfiatalabb tagjának szerepét az Alfban. Később feltűnt a T.J. Hookerben, A szupercsapatban, az Alkonyzónában és a Fantasy Islandben is, de szerepelt többek közt Whoopi Goldberg 1986-os Spiclik, sipirc című vígjátékában is. Sokat szinkronizált animációs sorozatokban, és saját magát alakította különböző társadalmi célú hirdetésekben.

Gregory 1987 júniusában (Forrás: Getty Images)

 

2003-ban visszavonult a színészettől, és a haditengerészetnél szolgált. Bevonulása után repülőgépszerelő-tisztként végzett, meteorológiára és oceanográfiára specializálódva. 2005-ben szerelt le egészségügyi okokból, és nem sokkal katonai szolgálata befejezése után, 2006-ban megházasodott.

Még 2000-ben interjút adott a People-nek az Alfban végzett munkájáról:

Csak akkor éreztem munkának, amikor égtek a fények, és nagyon meleg volt."

Ennek ellenére "megkönnyebbülést" érzett, amikor az Alf véget ért, mivel nem akart többé színészkedni, azt is megerősítette, hogy "semmit sem bánt meg".

Via: Variety