A legjobb tévéműsorok szombatra

Összegyűjtöttünk pár filmet, amik tökéletes kikapcsolódást biztosítanak szombatra. Nincs bennük űrtudomány, ellenben lehet rajtuk röhögni.

Kutyám, Jerry Lee - Viasat3, június 2. szombat, 16.45h

A mindenre elszánt Dooley-nak már-már sikerül a nyomára bukkannia egy 50 millió dolláros kokainszállítmánynak. Ám a rendőrségen a kollégái túlságosan őrültnek tartják, s nincs, aki hajlandó lenne vele együtt dolgozni. Kivéve egyvalakit, Jerry Lee-t, a tökéletesen kiképzett rendőrkutyát, akinek igazán jó orra van, ha kábítószerről van szó. A szokatlan páros tagjai kezdetben nem igazán szívlelik egymást, de néhány lövöldözés, némi balszerencse, egy kis verekedés és romantikus kaland kölcsönös tiszteletet ébreszt bennük egymás iránt.

Top Secret - Paramount Channel, június 2. szombat, 19.10h

A szocialista világrendszer bomlása akkor kezdődött, amikor az amerikai rocksztárt vendégszereplésre hívták a vasfüggönyön túlra. Az Elvis nyomdokaiban botladozó Nick Rivers egyedülálló ajánlatot kap, az NDK-ba hívják koncertezni. Arra azonban nem számít, hogy egy piszkos politikai játék egyik bábúja lesz, és a vasfüggöny mögött világuralomra törő, vérgőzös nácikkal kerül szembe. De nem esik kétségbe, fölismerve a helyzetet, kiutat keres. Az elrabolt NSZK tudós kiszabadítására indul a szívszerelmével, a tudós lányával és a földalatti mozgalom képviselőjével.

Doktor Szöszi - Prime, június 2. szombat, 21h

Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője rájön, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. A szerelme elhagyja, mert politikusi pályára készül, és komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle elhatározza, hogy bosszút áll. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, a rózsaszín micisapkái, magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, minden megváltozik körülötte.

Kapj el, ha tudsz! - Paramount Channel, június 2. szombat, 21h

Frank W. Abagnale dolgozott orvosként, ügyvédként és egy nagy légitársaság másodpilótájaként - és mindezt a huszonegyedik születésnapja előtt. A szélhámosság nagymestere emellett briliáns csekkhamisító is volt, szakértelme több millió dollárt hozott neki a konyhára. Carl Hanratty FBI ügynök legfontosabb küldetésének tartotta, hogy elkapja Franket és a törvény színe elé vigye, de Frank mindig egy lépéssel előtte járt és a hajsza folytatására kényszerítette.

Megdönteni Hajnal Tímeát - RTL+, június 2. szombat, 21h

Hajnal Tímea gazdag és gyönyörű fotómodell, aki unja már a felhajtást, egyszerű, nyugodt életre vágyik. A tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Danival. A férfi hasonló cípőben jár. Bár az esküvőjére készül, valójában unja az egészet, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását. Az egykori osztálytársak némi beszélgetés és piálás után egymásra találnak a ruhatárban. Az egyetlen gond, hogy mindezt levideózza Bögöcs, a tapló, nagyszájú pornóproducer, aki a felvétellel megzsarolja Danit.

Men in Black - Sötét zsaruk - AXN, június 2. szombat, 21h

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel. Egy veszélyes intergalaktikus terrorista a Földön akar megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk a csillagközi háború megelőzése érdekében azonnal akcióba lépnek.

Nagyfater elszabadul - Film+, június 2. szombat, 21h

Sosem tudhatod, a nagyfater milyen extra igényekkel áll elő.
Jason Kellyt (Zac Efron) egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick (Robert De Niro) csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.

Kingsman: A titkos szolgálat - TV2, június 2. szombat, 21.25h

Tökit kicsapták az iskolából, munka nélkül tengődik, az anyja lakásában lakik és zűrös életet él. Amikor autólopásért lecsukják, felhívja az apja halála után kapott érmén lévő telefonszámot. Ki is hozza őt a sittről a kifogástalan modorú, angolosan elegáns kém, Harry Hart, akinek annak idején a fiú apja mentette meg az életét. Harry megütközik a srác életmódján, ám lenyűgözi a fiú tehetsége és az intelligenciája, ezért felajánlja neki, hogy jelentkezhet a csapatába, ahol igazi James Bondot faragnak belőle.

Rossz anyák - SuperTV2, június 2. szombat, 23h

Anyának lenni nem könnyű feladat. Amynek (Mila Kunis) látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.
Két hasonlóan túlstresszelt anyatársával (Kristen Bell, Kathryn Hahn) úgy döntenek, kimenőt adnak maguknak, és vad tivornyázásba kezdenek. Csak egy dolog számít: hogy jól érezzék magukat. Visszatér a régi koleszos csajbulik ideje nagy ivászatokkal, kalóriadús kajálásokkal, hajnalig tartó dumálásokkal. Az iskola makulátlan szülői (Christina Applegate, Jada Pinkett Smith) azonban görbe szemmel nézik a lázadást, és keresztes hadjáratot hirdetnek "felelőtlen" társaik ellen - ám a szabadelvű anyatriót nem kell félteni.


Sleepers - Pokoli lecke - DIGI Film, június 2. szombat, 00.25h

Négy vagány New York-i srác ostoba csínyével egy ember halálát okozza. A fiúk javítóintézetbe kerülnek, ahol aztán nap mint nap a poklok poklát élik át: őreik szadista parancsnokuk vezetésével megalázzák, megkínozzák, sőt megbecstelenítik őket. Aztán évek hosszú sora telik el, de az egykori srácok érett, komoly férfiként még mindig nem tudnak szabadulni a történtektől. Furcsa ügy kapcsán találkoznak: kettőjük bíróság elé kerül, mert felismerték és megölték egykori fő kínzójukat. A másik két barát - az egyik újságíró, a másik ügyész - komoly problémával néz farkasszemet: hogyan tudnák úgy csűrni-csavarni a történteket, hogy túljárjanak az igazsággépezet eszén és két társuk megmeneküljön. Ezzel talán ők is túljuthatnak lelkileg a történteken.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Prime, június 2. szombat, 01.35h

London legizgalmasabb negyede valószínűleg az East End. Itt él a legtöbb nehézfiú, kábítószerügynök és nagyreményű semmittevő. A film négy hőse, a négy jó barát itt határozza el, hogy meggazdagodik. Az eredmény: hatalmas adósság és egy életveszélyes fenyegetés. Mindössze egy hetük van fizetni, ezért a legelképesztőbb megoldást választják: kirabolnak egy másik bandát. Újabb kétes elemek, bűnözők, csempészek, kétballábas bérgyilkosok és szigorú kocsmárosok tűnnek fel a színen. Mindenki mindenkit összetéveszt valakivel, leszámol valaki mással, miközben a nagy dohánynak lába kél.