Ágymozi lesz Budapesten

Újraéled a Bécsi úti Új Udvar rég bezárt VIP mozija, csak most már ágymozi formájában, ahol franciágyon páros jeggyel élvezhetjük a filmet. Kérdés, mi van, ha valaki csak egy barátjával nézné meg a filmet?

A Bécsi úti Új Udvarban Buda Entertainment & Gastro néven szórakoztató központ nyílik, amelynek kézművespiac, folklórterem, koktélbár és két külön szórakozóhely is része lesz, no és egy új mozi is nyílik itt, ahol úgy lehet filmeket nézni, ahogy eddig Magyarországon még sehol: ágyban, fekve. Mindegyik ágynak van pohár- és ételtartó része, alattuk pedig egy fiók, ahová a cipőket lehet betenni. A magyar Bed Cinemához hasonló terem Európában csak Londonban van, de ott csak az első sort foglalják el ágyak, itt viszont az egész teremben kizárólag ágyból (összesen 35 darab kétszemélyes ágy van) lehet nézni a filmeket. A mozi 3 óránként vetít, napközben könnyedebb, családi filmeket, este drámákat, akciófilmeket, éjjel pedig horrorfilmeket. 

A tervezett jegyárakról még nincsen információ, az aeonflux blog szerint előreláthatólag 5-6 ezer forintba kerül majd a páros belépőjegy, vagyis ezért a pénzért ketten mozizhatnak majd fekve. Az is lehet, hogy a belépőjegy ára még némi enni- és innivalót is foglal majd magába. Kérdés persze, hogy az ágy mire csábítja majd nézőket, ha nem elég izgalmas, vagy ellenkezőleg, túl izgalmas a film a vásznon!