Amber Heardre büszke a testvére

Johnny Depp meg közben egy árva borzot simogat.

Ma délelőtt írtuk meg, hogy az Amber Heard elleni rágalmazási per fáradalmait Johnny Depp egy angliai zenei turnéval piheni ki. A vesztes fél, azaz Heard eközben nem nagyon hallat magáról, a legutolsó hírek szerint a fellebbezést fontolgatja. A testvére, Whitney Henriquez viszont az Instagram-oldalán megszólalt, és támogatásáról biztosította a színésznőt.

Tegnap, ma, holnap, és örökké büszke leszek rád, amiért kiálltál magadért, és amiért tanúskodtál, itt és az Egyesült Királyságban is, és amiért a hangja voltál azoknak is, akik nem szólalhatnak fel a zárt ajtók mögött történtek ellen"

- írta, hozzátéve, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy tanúskodhatott a testvére mellett, és megtenné újra bármikor, mert

tudom, amit láttam, és az igazság örökre a te oldaladon lesz.”

Heard jogi képviselője közben több reggeli talk show-ban is megfordult, és elmondta, hogy ügyfele nem tudja a 10,35 millió dolláros kártérítési díjat megfizetni.

 

Depp ezalatt még az Egyesült Királyságban zenél Jeff Beck turnéján, és múlt héten eljutott egy vadállatmenhelyre is Kentben. Az eseményről maga a szervezet, a Folly Wildlife Rescue Trust számolt be a honlapjukon, és a posztból az is kiderül, hogy a színész a menhelyet régóta támogató Beck feleségének a társaságában látogatott el a helyszínre. A beszámoló szerint lenyűgözte, amit látott, a végén pedig a Freddie Mercuryról elnevezett egyik árva borzot is a kezébe vehette.

Via: Independent / Guardian