Az ünnepeket átölelő férfilélek legnagyobb segítsége: a film!

Még messze a karácsony, de hála az adventi kézműveskedésnek és a hozzá kapcsolódó családi kötelességvállalásnak, én már most készen állok az ünnepekre. Pedig eddig csak néztem a sürgölődést. Erről jut eszembe, nézésben jó vagyok! Mivel lehetne jobban összefogni a generációkat, mint egy jó filmnézéssel? Arról aztán beszélgetni is lehet, ezzel kiveszem a részem a családi készülődésből, és így a konyha is egyben marad! Jó ötlet, és találtam is hozzá filmeket. Kellett egy kutyás, mert azt mindenki szereti. A karácsonyi vicceset is megnézi a többség, az animációért meg egyenesen odavan a család! Bármelyiket választjuk, adott az együtt töltött idő különlegessége, és ha mindet megnézzük, még tovább tart! Az pedig már nem vita tárgya, hogy a mézeskalács előtt vagy után filmezzünk, mert a Telekom FilmPremier - Video On Demand szolgáltatással bármikor csak egy gombnyomás a közös program.

 

Karácsony törölve


Emma csak arra vágyik, hogy az apjával töltse a karácsonyt. Ám Emma apja valami teljesen mást szeretne, ugyanis lánya középiskolai ellenségével randevúzgat, ami joggal borítja ki Emmát. A lány tehát mindent megtesz azért, hogy szétszakítsa ezt a látszatra boldog párkapcsolatot. Bár a kiinduló helyzet nem könnyű, a nevetés mégis garantált.

 

Szörnyen boldog család 2.


Wishbone-ék életét ezúttal egy új főgonosz keseríti meg: szinte a semmiből színre lép a Mila Starr nevű szörnyvadász és esküvője napján elrabolja Baba Yagát. Mivel segíteni akarnak bajbajutott barátjukon, Wishbone-ék kénytelenek ismét szörnnyé változni. A Vámpírból, Frankensteinből, Múmiából, illetve Vérfarkasból álló négyesfogat hamarosan útra is kel, és kalandozásaik során nem csak új szörnyhaverokra tesznek szert a jeti és a Loch Ness-i szörny személyében, de megtanulják azt az értékes leckét is, hogy attól, hogy nem vagy tökéletes, még rátalálhatsz a boldogságra.

 

Katonadolog

 

A Magic Mike alkotóinak legújabb filmjében Briggsre, a folyton harc után ácsingózó, hedonista élvezetekben tobzódó exkatonára élete talán legfontosabb küldetése vár. Útra kell kelnie Luluval, a belga juhászkutyával, hogy még időben odaérjenek az állat bevetésen elhalálozott gazdájának a temetésére – aki egyben Briggs legjobb barátja is volt.

 

Az ajándékfilmek csak IPTV előfizetőknek érhetőek el díjmentesen!