Brad Pitt és Shia LaBeouf egymást püfölték

Sokféle pletyka keringett arról, hogy a Harag című háborús film forgatásán a színészek egymásnak estek, csak azt nem lehetett tudni, konkrétan melyik melyiknek és miért. Most a rendező mindent elmondott.

David Ayer rendező végre rendet tett az agyakban, és elmondta, miért verekedett filmje, a Harag minden főszereplője a többivel. A címszereplő II. világháborús Sherman tank legénysége, vagyis Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman és Jon Bernthal a forgatást megelőzően nem csupán az ilyenkor szokásos – és a Trópusi vihar című vígjátékban zseniálisan kigúnyolt – rövid kiképzésen estek át, a rendező ara is rávette őket, hogy amolyan Harcosok klubja módon egymást is elverjék, ami Brad Pittnek nyilván ismerős lehetett. Minden színész bokszolt a másikkal, és adott esetben nem fogták vissza magukat, bár komoly sérülést egyik sem szenvedett.

Ayer így indokolta a furcsa „motivációs tréninget”:” Ez elsősorban egy remek bizalomépítő gyakorlat. A színészek többnyire igyekeznek eljátszani a másikkal. Ez olyan, mint amikor egy bűvész a másik bűvészen teszteli a trükkjeit, de nincs annál őszintébb dolog, mint maikor belesétálsz egy nagy pofonba. Nincs annál jobb dolog, mint amikor a színészek egymással bokszolnak, majd rögtön azután megkezdődnek a próbák. Az ilyesmi tényleg őszintévé teszi őket egymás iránt.”