Csütörtökön már kicsit kiszabadulhatunk

Online is lóghatunk a neten, de most már végre a szabadtéri programok közül is válogathatunk. Csütörtöki programajánlónk.

Black Trap - Summer Vibe 03

Anlaog Music Hall - Június 18., 17h

A "Summer Vibe" sorozat egy igazi meeting pont teljesen ingyenesen és a legizgalmasabb hazai fellépőkkel!

Deck Boys x TRIP

TRIP (Terasz) - június 18., 17h

A két hajósinas, az ország egyik legjelentősebb hip-hop DJ-je és kortárs zenei hangszobrásza, DJ Bootsie, és ahogy az animás Prieger Zsolt mondta: „a hazai popújságírás doyenje”, Pritz Péter, alias Doktor Pepper.

Esteleg az Esetlegben Season 3. 

Esetleg Bisztró - Június 18., 17h

Elindul az újabb szezon, tegyük félre a bezártság okozta melankóliát, és lazíts esténként az Esetlegben.

OUT OF THE BOX: Kétszer be tudunk ugyanabba a szobába zárkózni? - Élő beszélgetés Csányi Vilmossal

Június 18., 18h

Élő beszélgetés, mely ismét izgalmas és fontos témát fog körbejárni! Mi az OUT OF THE BOX - From the Box? Egy olyan virtuális találkozás, ami a Dialogue Creatives ötlete alapján, az IndaMédia felületein valósul meg. A következő esemény házigazdája a Napi.hu. További infó erre!

Nyárindító Zenés Vacsoraest Éliás Gyula Jr-ral

Ínyenckert Étterem - Június 18., 18h

Nyárindító Zenés Vacsoraest Éliás Gyula Jr.-ral az Ínyenc Kertben.

Wagner: A Rajna kincse

Június 18., 18h

A nibelung gyűrűjében beteljesedő gigantikus színházi előadás a Rajna hűvös mélyén kezdődik a folyó kincsét őrző sellők játékával és az őket csalódottan bámuló Alberich, a nibelung hasztalan vágyakozásával. A felvétel a Müpa 2015. június 11-i koncertjén készült.

Fehér nyuszi, vörös nyuszi - előadja: Szabó Róbert Endre

 Weöres Sándor Színház - Krúdy Klub, terasz - Június 18., 19h

Szabad a tér - teraszszínház címmel programsorozat indul: újra nyit a színház. Fehér nyuszi, vörös nyuszi címmel közös, interaktív, játékos kísérletre várják közönségüket.

Pátosz menedzsment Online 2.

Június 18., 19h

Az Érezze megtiszteltetésnek című mű (kutatási projekt, performansz és kiállítás) a pátosz menedzsment perspektívájában egyszerre reflektál Pauer Gyula Szépségakciójára, illetve annak egyik maradandó emlékére, az első magyar szépségkirálynő szobrára (Magyarország szépe). Az élő beszélgetés linkje a beszélgetés kezdetekor a facebook eseményben és a honlapon lesz elérhető.

Muzikum Garden Vacsora • Vendég: Little G Weevil (vol. 2.)

Muzikum Klub - Június 18., 19h

A Muzikum Bisztró belső terasza, a Muzikum Garden június 11-i vacsoraestre vár titeket, amelynek vendége: Little G Weevil lesz! Ezen a nyári estén G-t végre élőben hallhatjuk zenélni és a közönséget elrepíti a déli államok blues-zenei világába.

Próbatermi E-vendégség - Nemzeti Filharmonikusok

Június 18., 19.30h

Az elmúlt hetekben az együttesek művészei a hosszú kihagyás után ismét felkeresték az eddig oly sok élmény helyszínét, azt a bizonyos, nagyon szeretett VI. emeleti próbatermet. Próbatermi vendégség zajlott a teremben – ám ezúttal a Közönség nélkül. 

Salty Dog Blues Duo

Bonyai Étterem - Június 18., 19.30h

Blues, country és Tom Waits válogatás a Salty Dog Blues Duo előadásában.