Dwayne Johnson vagy Vin Diesel a kiskakas a baromfiudvarban?

A Halálos iramban-franchise túl kicsi két alfahímnek, utálják is egymást elég rendesen.

Dwayne Johnson a Vanity Fairnek adott új interjújában elárulta, hogy a Halálos iramban franchise stábtagjai megköszönték neki, miután Vin Dieselt chicken shitnek és candy assnek (legyen mondjuk szarházi és beszari fing) nevezte egy sebesen terjedő Instagram-posztban, amely megerősítette, hogy ők ketten mennyire utálták egymást a sorozat filmjeinek forgatása során – kettejük kakaskodásának szép kis históriája van. Johnson beismerte, hogy megbánta ugyan, hogy a nyilvánosság elé állt, de továbbra is úgy gondolja, amit mondott.

Johnson ezt írta akkori Insta-posztjában:

A női színésztársaim mindig csodálatosak, és szeretem őket. A férfi társszereplőim azonban más tészta. Néhányan helytállnak és igazi profiként viselkednek, míg mások nem. Akik meg nem, azok túl szarháziak ahhoz, hogy bármit is tegyenek ellene. Beszari fingok. Amikor jövő áprilisban megnézitek ezt a filmet, és úgy tűnik, mintha nem is játszanék néhány jelenetben, és a vérem valósággal felforr – igazatok van. #ZeroToleranceForCandyAsses.

A színész bevallotta, hogy nem volt valami jó napja, amikor megosztotta sommás véleményét. Mégis, a Halálos iramban-filmekben dolgozó stábtagok ilyen-olyan módon, de köszönetet mondtak Johnsonnak, amiért határozottan véleményt nyilvánított.

"Komolyan gondoltam, amit mondtam. Az biztos. Amikor mondok valamit, azt komolyan gondolom – tette hozzá Johnson. "De nem volt helyes ezt nyilvánosan kifejezni.

Johnson azt a pletykát is megerősítette, hogy találkozott Diesellel, miután a poszt vírusként terjedt.

Nem nevezném békés találkozónak. Én a tisztánlátás találkozójának nevezném. Ő és én jól elbeszélgettünk a lakókocsimban, és ebből a beszélgetésből tényleg csak az derült ki, hogy mi a spektrum két különböző vége vagyunk. És megegyeztünk abban, hogy ezt így is hagyjuk.

Diesel júniusban állt bele legutóbb Johnsonba, amikor a Men's Healthnek adott interjúban elmagyarázta, hogy a feszültség forrása az volt, hogy "keményen fogta a színészt, hogy színészi játéka odáig jusson, ahova kell".

Nem Fellinisen, de bármit megtettem volna, amit csak kellett annak érdekében, hogy amihez közöm van, abban valódi alakításokat lássak.

Mit szólt ehhez Johnson?

Egyik részem azt súgja, hogy semmiképp se válaszoljak ilyen baromságokra. De íme az igazság... Mindent beleadok azokba a munkákba, amikbe belevágok. És ha úgy érzem, hogy van néhány dolog, amit kezelni kell, akkor megteszem. És ez ilyen egyszerű. Szóval amikor ezt olvastam, mint mindenki más, én is nevettem. Jó hangosan. Mindannyian nevettünk. És valahol biztos vagyok benne, hogy Fellini is nevet.

(Forrás: IndieWire)