Először és utoljára

Cyndi Lauper bejelentette a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné angliai és európai dátumait. A hosszú turné jövő februárban Európában jár majd, és egy évtized után ismét fellép Glasgow-ban, Manchesterben, Londonban, Birminghamben és Belfastban, majd elviszi búcsúturnéját Budapestre, Lodzba, Prágába, Berlinbe, Düsseldorfba és Párizsba is.

Cyndi Lauper hosszú kihagyás után európai turnéra indul, utoljára. A Girls Just Wanna Have Fun című szenzációs show Budapesten is látható lesz, 2025. február 19-én a Budapest Arénában.

Forrás: Live Nation

Ez a bejelentés a hónap elején meghirdetett észak-amerikai fellépéseket követi, valamint a LET THE CANARY SING (Engedjétek a kanárit énekelni) című film bemutatóját, amely Cyndi Lauper rendkívüli életét és karrierjét mutatja be. A dokumentumfilmet június 4-én mutatták be az Egyesült Államokban és Kanadában, a Paramount+-on. A turné és a film megjelenése kapcsán, életműve elismeréseként Cyndi Lauper kéz- és láblenyomatát megörökítették a Los Angeles-i TCL Chinese Theatre-nél Hollywoodban.

Cyndi Lauper Grammy-, Emmy- és Tony-díjas dalszerző és előadóművész, aki több mint 50 milliót lemezt adott el világszerte. Ikonikus hangja, befolyásos punk attitűdje és zseniális koncertjei sztárrá tették. Lauper elnyerte a legjobb új előadónak járó Grammy-díjat a She's So Unusual című első albumával, és ő lett az első nő a történelemben, akinek négy top5 kislemeze volt debütáló albumról, köztük a Girls Just Want To Have Fun pop himnusszal. Lauper további tíz stúdió albumot adott ki, amelyeken olyan klasszikusok szerepelnek, mint a Time After Time, vagy a True Colors, valamint beiktatták a Dalszerző Hírességek Csarnokába, és a NY Times bestseller szerzői között is megtalálható a neve.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak elérhetők június 26-án 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok június 27-én 10 órakor tudnak csatlakozni az elővásárlási lehetőséghez, ugyanakkor indul a Spotify pre-sale is. A teljeskörű jegyértékesítés június 28-án 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.