Első vasárnap

Az új év első vasárnapján is #maradjotthon!, hogy hétfőre tökéletesen kipihend magad! Segítünk tájékozódni a világhálón.

Rutkai Bori Banda: Karácsonyi Koncert - rögzített előadás // TRIP WebSzínház

Online, január 3., egész nap

Egy igazán egyedi ajándékkal, a zenekar vidám, táncos, ugyanakkor szívmelengető és meghitt téli dalaival, ünnepi koncertjével lephetitek meg magatokat és másokat is. Az élő koncertet a teljes zenekarral a TRIP hajó színháztermében vették fel, már csak ti, azaz a közönség hiányzik!


Kiscsillag - Streamkoncert: visszanézős

Online, január 3., egész nap

Nem értél rá december 30-án? Immár elérhető a "visszanézős" jegykategória: nézd vissza a rögzített koncertet egy 30 napig felhasználható linkkel!


Vas Laci - online bemutató

Online, január 3., 10:00

2021. január 3. történelmi pillanat a Vojtina Bábszínház életében, hiszen most először fordul elő, hogy online tartják meg egy előadásuk bemutatóját.  A Vas Laci próbaidőszaka korántsem nevezhető zökkenőmentesnek, hiszen a próbafolyamat többször is félbeszakadt a korlátozások következtében. 


Budapest Bábszínház: Holle anyó

Online, január 3., 10:30

Élt egyszer egy özvegyasszony, akinek volt két lánya: az egyik szorgos, a másik lusta. Az özvegy sokkal jobban szerette a lustát, mert az édeslánya volt. Így kezdődik a szorgalmas és a lusta lány évszázadok óta újra- és újramesélt története, melyben a kút mélyén egy másik, varázslatos világ nyílik: Holle anyó birodalma. Indulás!


Győri Nemzeti Színház: Ludas Matyi jr.

Online, január 3., 11:00

Ez az előadás Ludas Matyi legendájáról szól. Egy másik - ám rendkívül hasonló - mese, mint amit Fazekas Mihály írt. Az ő meséje kétszáz éve született, és kábé akkoriban is játszódik. Ez egy másik kor - az 1910-es évek második fele - , a karakterek is megváltoztak.


Móser Ádám - téli minikoncertek

Online, január 3., 17:00

Móser Ádám minden délután rövid, kb. 10 perces minikoncertet ad saját szerzeményiből, improvizációiból, amit élőben, a facebook-oldalán közvetít.


Győri Nemzeti Színház: Chioggiai csetepaté

Online, január 3., 19:00

Goldoni komédiájában egy Velence melletti, mediterrán halászfalu elevenedik meg, amelynek főterén csipkeverő lányok és asszonyok kapnak össze, hogy aztán a férfiak is jól elmondhassák a magukét. A piszlicsáré okokból kirobbanó, de végül egész Chioggián elhatalmasodó kalamajka váratlan fordulatokat tartogat. Csetepatézz!


Örkény István Színház: A hattyú

Online, január 3., 19:00

A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos. Egy trónfosztott dinasztia feje, Beatrix, tűzön-vízen keresztül próbálja visszajuttatni családját a hatalomba. Ehhez egyetlen eszköz van a kezében: féltve őrzött lánya, Alexandra. Jó szórakozást!