Eminem és Pásztor Anna közös sztorija

Az Anna and The Barbies énekesének sokkal több köze van a hiphophoz, mint hinnénk. Annyira, hogy még Eminemmel is van egy története.

Pásztor Anna már kereskedelmi tévék képernyőjén is feltűnt. Volt egy táncos műsorban, illetve zsűrizett egy tehetségkutatóban is. Utóbbival kapcsolatban meg is van a véleménye. Mármint a tehetségkutatókról általában. Például soha nem fogja elfelejteni azt a sztorit, amikor annak idején a Csillag Születik című műsorban szinte könyörögtek neki, hogy menjen el szerepelni a bandájával, majd össze is tettek egy ütős dalt, ami elmondása szerint úgy szólt, hogy besz*rsz, erre rögtön az első körben kiszavazták őket. Farkas Roland Wolfie-val megbeszélték, hogy az ilyen műsoroknak mennyi helyük, illetve milyen szerepük van a magyar könnyűzenei életben.


De a színpadi megjelenés, Pásztor Anna elég jellegzetes színpadi outfitjei is szóba kerültek. Mint kiderült, ezek csak úgy jönnek, illetve, hogy pontosak legyünk, a lelki állapotának, aktuális hangulatának egyfajta metamorfózisai. De ez csak a ruha. Ami még nagyon fontos, a zenész szerepe a színpadon és azon túl, mert kétségtelen, hogy az előadók, pláne a zenészek, fontos tényezők a társadalmi felelősségvállalásban. Egyesek mégsem élnek ezzel a hatalommal, sőt.

A Wolf Áramlatban az énekesnő emellett elmondta, honnan is jött számára a rap. Kiderült, hogy a szövegírásban nagyon sokat segített neki az Akkezdetphiai, de József Attila versei is vissza-visszatérnek az Anna and The Barbies-dalokban. Érdekes, hogy máshogy is alakulhatott volna Pásztor Anna karrierje, például ha azon a bizonyos napon, abban a bizonyos londoni bárban másként alakulnak a dolgok egy bizonyos zenei producerrel.