Ezekért a műsorokért érdemes bekapcsolni a tévét

Igaz, hogy a nagy kereskedelmi csatornák még alszanak, nem indultak el az újabb évadok a sikeres műsorokból, mint az Összezárva Friderikusszal, a Konyhafőnök, a Gyertek át szombat este és a többi, de addig is van mit nézni a tévében.

Ha nem csak porfogónak akarja használni a nappali közepén azt az izét, akkor azonnal csekkolja a The Night Manager folytatását, amiről már írtunk is, hogy mitől jó. Van Benne Hugh Laurie, Tom Hiddleston, aztán ez egy brit dráma, szóval alapból is bitang jó, de a pláne, hogy ez John Le Carré azaonos című regényének tévés verziója, tehát a kémtörténetek krémtörténete követhető hétről hétre. AMC, hétfő, 21:00.

Ha nem akar cikiben maradni a barátai, kollégái előtt, akkor meg a The Walking Deadet kell úgy néznie, mintha kötelező lenne. Eddig nem szerette a sorozatot? Majd most. Megérkezett Jézus, Rickék megváltója. A kérdés, hogy ő megbízhatnak-e benne. Fox, hétfő, 22:00.

A Fekete vitorlákról sem érdemes lemaradni, ha már ennyire a kinti premier nyakában lihegve látható hazánkban is a sorozat. Biztos nem kell bemutatni senkinek, de ez a kalóz korszak fénykorában játszódó történet bizony eléggé ott van a szeren. Képzeljük el A Karib-tenger kalózait a fölösleges ripacskodás nélkül, ellenben több meztelen mellel és vérrel. Máris kedve támadt nézni az embernek. A mostani részekben még Feketeszakáll is feltűnik, szóval izgalomban sincs hiány. Paramount Channel, péntek, 22:00.

Mint derült égből a villámcsapás, úgy jön a héten Viasat3-ra a Flash - A villám című sorozat, ami pontosan, de takkra, patikamérlegen kimérve ugyanazt tudja, mint elődje, a régi Villám-sorozat, csak most milliószor jobbak az effektek, a színészek, na meg a hétről hétre érkező sztorik sem annyira esetlenek. A legjobb szuperhősös sorozat, ami messze izgalmasabb a nagyvárosi Robin Hoodos, A Zöld Íjásznál, de még látványosabb is. Viasat3, kedd, 21:00.