Ezeket streameld a hétvégi hőségben

Olasz thriller, német komédia, sci-fi dramedy, Del Toro-klasszikus, és egy óriási virsliparty.

Itt a hétvége, és az előrejelzések szerint fázni biztos nem fogunk, úgyhogy aki nem tud elvonulni hűvösebb égtájra vagy vízpart mellé, és inkább a lakásban próbálja átvészelni a kánikulát, annak ajánlunk pár újdonságot, illetve újonnan felkerülő régebbi filmet a streamerek kínálatából.


Utódok: Vörös felemelkedés

Disney+
Premier: július 12.

Az Auradoni Gimnázium új igazgatója, az egykori gonosz, Uma egy másik gonosztevőt hív meg az iskolába - Vöröst, a zsarnoki Szívkirálynő lázadó lányát Csodaországból. A Szívkirálynő régóta neheztel Auradonra, és különösen Hamupipőkére, ezért megragadja az alkalmat, hogy bosszút álljon, és beíratja lányát az iskolába. Amikor a Szívkirálynő puccsot indít Auradonban, Vörösnek össze kell fognia Hamupipőke lányával, a perfekcionista Chloéval, és együtt utaznak vissza az időben, hogy megpróbálják visszafordítani azt a traumatikus eseményt, amely a fiatal Szívkirálynőt a gonosz útjára sodorta.


Az éj leple alatt

Netflix
Premier: július 11.

Egy nehéz válási folyamattal küszködő apa veszélyes küldetésre indul, amikor gyerekei eltűnnek az elszigetelt vidéki házukból. Az olasz thriller főszerepében Riccardo Scamarcio és Annabelle Wallis láthatók.

 

Vikingek: Valhalla – 3. évad

Netflix
Premier: július 11.

Száz évvel a Vikingek története után felbukkan a legendás hősök újabb generációja, hogy kezébe vegye a saját sorsát – és történelmet írjon. A történelmi sorozat záró évadja.


Robbanó cicák – 1. évad

Netflix
Premier: július 12.


Elérkezett a jó és a gonosz közötti végső küzdelem ideje, amikor Istent és ősi ellenségét, a Sátán ivadékát leküldik a Földre, hogy együtt éljenek az emberekkel – beszélő cicaként. Animációs sorozat a népszerű kártyajáték alapján.


Játékest

Netflix
Premier: július 12.

Pia meghívja új pasiját, Jant a szokásos játékestjükre, de exének váratlan felbukkanása mindenki számára megemeli a téteket. Német vígjáték Marco Petry rendezésében, 16 éven felülieknek.


Koszorúslányok 

MAX
Premier: július 11.

A harmincas Annie-nek (Kristen Wiig) semmi sem jött össze az életben. Se pénze, se párja, a munkáját pedig utálja. Amikor megtudja, hogy legjobb barátnője, Lillian (Maya Rudolph) férjhez megy, természetesnek veszi, hogy csakis ő lehet az esküvői tanúja. Bár nagy igyekezettel próbál megfelelni a feladatnak, mindig becsúszik valami gikszer, miközben riválisa, Helen (Rose Byrne) maga a tökély ezen a téren. Annie-t azonban kemény fából faragták: nem adja fel, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megmutassa, mire képes azért, akit szeret.

Paul Feig komédiája a női barátságról szóló szellemes, okos és érzelmes felnőttmese, de közben nem véletlenül került be a 10 leggusztustalanabb komédia című összeállításunkba…


Hellboy 2. – Az Aranyhadsereg 

MAX
Premier: július 12.

Ugyan az első Hellboy-film nem aratott hatalmas sikert, de annyira szerették a rajongók, hogy A faun labirintusa kritikai sikere lehetővé tette del Toro számára, hogy pontosan úgy készítse el a folytatást, ahogyan szerette volna, és ezt is tette. Az előző film kimért, inkább a karakterekre támaszkodó történetmesélése javarészt ment a levesbe, és a rendező már az elején a lovak közé dobja a gyeplőt, és innen bármi megtörténhet. Ez egy sokkal nagyobb, látványosabb, hangosabb film, mint az első rész, és még mindig van benne elég szív – ki ne szeretné Ron Perlman pokolfajzatát –, de sokkal inkább popcornlátványosság, mint bármi más.


Sunny

Apple TV
Premier: július 10.

Nem maradunk sc-fi-szerű dramedy nélkül addig sem, amíg a Különválás második évadának januári premierjére várunk. A Sunny című sorozat főszereplője a Japánban élő amerikai Suzie (Rashida Jones), aki teljesen összetörik, amikor a fia és a férje eltűnik egy repülőgép-szerencsétlenség után. Ám amikor férje technológiai cége egy Sunny nevű háztartási robotot küld neki, új "barátjával" nyomozni kezd a rejtélyes eltűnés ügyében.


Én

Apple TV+
Premier: július 12.

Fut már egy szuperhősös felnőtté válási történet a Prime Videón, A fiúk spin-offja, a Gen V, de az Én egy sokkal családbarátabb produkció. A főszereplő a tizenéves Ben (Lucian-River Chauhan), aki rájön, hogy szuperképességei vannak. Számára is váratlanul az új mostohatestvére, Max (Abigail Pniowsky) lesz a legközelebbi szövetségese, akivel átvészeli a szuperhőssé válás nehézségeit.


Virsliparty: Utápia

Prime Video
Premier: július 11.

 Az életre kelt áruházi élelmiszerek mindennapjait megéneklő 2016-os animációs komédia sorozat spin-offot kapott, ebben a film eseményeit követően Frank, Brenda, Barry és Sammy azon fáradoznak, hogy felépítsék saját élelmiszertársadalmukat.