Ezért vonul vissza Evangeline Lilly, a Lost sztárja

Már korábban is tartott kisebb-nagyobb szüneteket, de most véglegesnek tűnik a döntése.

A Lost tévésorozat, a Hobbit-trilógia és a Hangya-filmek sztárja, Evangeline Lilly bejelentette, hogy "visszavonul" színészi karrierjétől.

Lilly már korábban is tartott kisebb-nagyobb szüneteket a karrierjében,  hogy a jótékonysági munkájára és a családjára koncentrálhasson, most viszont nem tervezi a visszatérést. Az Instagramon közzétett bejegyzésében így fogalmazott:

"Tele vagyok örömmel és elégedettséggel, hogy megélhetem a víziómat. Dicsértessék Isten, annyira hálás vagyok az áldásaimért. A nyilvánvalónak tűnő választástól (gazdagság és hírnév) való eltávolodás néha ijesztőnek tűnhet, de a dharmába való belépés a félelmet a beteljesüléssel váltja fel. Lehet, hogy egy nap visszatérek Hollywoodba, de egyelőre ez az, ahová tartozom. Elérkezett az új évad, és KÉSZEN ÁLLOK... és BOLDOG VAGYOK".

Miért imádja mindenki a Hobbit és a Hangya 39 éves sztárját, Evangeline Lillyt?

Mert a Lostban és a mozifilmekben is saját magát, az elesetteken segítő, sportos, vagány csajt alakítja.

Portré

 

A színésznő megosztott egy videót is, amely még a Lost forgatásának idején készült, és amelyben arról beszélt, hol látja magát 10 év múlva.

"Félek bevallani a színészvilág többi tagjának, de ideális esetben tíz év múlva már nyugdíjas színésznő szeretnék lenni, és szeretnék családot alapítani, és szeretnék írni. És esetleg humanitáriusabb módon befolyásolni az emberek életét."

Azóta sikerült mind a három álmát valóra váltania. 2011-ben megszületett az első, 2015-ben pedig a második fia. 2013-ban a San Diego-i Comic Conon debütált első mesekönyve, a The Squickerwonkers, és gyakran végez karitatív munkát, többek közt a a ruandai családok megsegítéséért. A humanitárius ügyek iránti érdeklődése miatt végezte el a nemzetközi kapcsolatok szakot is a Brit Kolumbiai Egyetemen.

Via: Uproxx