Farkasemberek lesznek a Démonok között 3-ban?

James Wan valószínűleg csak viccelt, folytatás viszont mindenképpen lesz.

40 millió dolláros hétvégi bevétellel nyitott Amerikában a Démonok között 2, az összbevétele pedig egyetlen hét alatt 91 millió lett. Ez nagyon szép teljesítmény egy olyan filmtől, amire összesen 40 milliót költöttek (esetleg még egyszer ennyit a marketingre, de ez sosem publikus). A "szegény ember Ördögűzője"-ként emlegetett Démonok között 1-2 rendezőjét, James Want máris arról faggatják, mi várható a harmadik részben. Mert harmadik rész biztosan lesz, Want pedig nem kell félteni, hogy jól sáfárkodik majd a nézettséggel, hiszen a legelső horrorjának, a Fűrésznek is gründolt még pár folytatást, bár azokat már csak producerként jegyezte.

Wan a Cinemablendnek adott interjújában mesélt arról, hogy nagy vérfarkasrajongó, és szívesen forgatna egy olyan filmet, mint amilyen az Osca-díjas Egy amerikai farkasember Londonban volt, John Landistől. Persze a rendező itt is aközött egyensúlyozna, hogy vajon tényleg léteznek farkasemberek, vagy csak bomlott elméjű, túlságosan szőrös emberek gyilkolásznak éjjelente más embereket. Wan a klasszikus Sherloc Holmes-történetet, A sátán kutyáját is szívesen belekeverné a történetbe (ott az ördögi baskerville-i vérebről utóbb kiderült, hogy csak egy nagy kutya, foszforeszkáló anyagokkal bekenve). Ráadásul a Démonok között-filmek ihletője, a valóságban is létező, paranormális jelenségeket kutató Edd Warren maga is írt 1991-ben egy kézikönyvet a vérfarkasokhoz Werewolf: A True Story of Demonic Possession címmel.

Persze a rendező nem feltétlenül ragaszkodik a farkasemberekhez, hiszen Ed és Lorraine Warren rengeteg furcsa kísértethistóriával foglalkozott az elmúlt évtizedekben. A Démonok között 3 viszont biztosan nem mostanában fog elkészülni, mert James Want a Warner felkérte egy Batmantől és Supermantől különálló DC-s szuperhősfilm, a 2018-as Aquaman megrendezésére. (via Movieweb)

A Démonok között 2 kritikánk itt olvasható.