Felhasználói szabályzat

 
A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) a Fidelio Média Kft. (Budapest, 1033, Polgár utca 8-10.; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett PORT.hu honlapon elérhető információs szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.
Felhasználónak minősül a honlap látogatója, illetőleg mindenki, aki a PORT.hu bármely szolgáltatását igénybe veszi.  Amennyiben a Felhasználó bármely szolgáltatást használni szeretne, azzal automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.


A honlap célja a felhasználók tájékoztatása szubjektíven, a teljesség igénye nélkül, a lehető legszélesebb körben zajló kulturális és egyéb programokról, a szabadidő eltöltésének és a szórakozásnak bármely lehetséges színtereiről, valamint éttermekről és hotelekről. A honlap tartalma ennek megfelelően az állandó rovatok és a célközönség igényeit figyelembe vevő megújuló tartalmak és szolgáltatások.

A honlapon található adatlapok részletes információt tartalmaznak egy adott filmről, személyről, együttesről, helyszínről, stb., mely információkat a Szolgáltató munkatársai bárki által hozzáférhető, külső és nyilvános adatbázisokból folyamatosan gyűjtik és frissítik, ezért ezek valóságtartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a honlap bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, illetve azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el. A honlapon (x) jellel megjelölt tartalmak hirdetésnek minősülnek.

A PORT.hu szolgáltatásai

A honlaphoz kapcsolódó szolgáltatások mindegyike regisztrációhoz kötött. Csak úgy mint az oldalon található és az egyes eseményekhez köthető játékok is.

A honlap számos olyan linket és szolgáltatást tartalmaz, amely más weboldalakra vezetnek, melyek tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

  • Fórum: filmekről, személyekről, együttesekről, színházi előadásokról, fesztiválokról, kiállításokról, rádióműsorokról és éttermekről van lehetőség véleményt írni az egyes objektumok adatlapján. A Fórum a szerző nézeteit tükrözi, ezért a honlap készítői felelősséget nem vállalnak a hozzászólások tartalmáért. A Fórum moderálás alatt áll: sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó vagy bármely más olyan hozzászólás, mely törvényt sért, azonnali és végleges törlést von maga után.
     
  • Szavazás: filmekre, személyekre és együttesekre szavazási lehetőség.
     
  • Hírlevél: jelenleg az alábbi hírlevelekre van lehetőség feliratkozni:
    • Napi TV-műsorajánló (naponta)
    • Heti mozipremier (szerdánként)
    • Heti fesztiválajánló (csütörtökönként)
    • Heti koncertajánló (keddenként)
    • Heti gyerekprogram ajánló (péntekenként)
    • Havi színházpremier (az aktuális hónapot megelőző héten)
    • Heti kiemelt program ajánló (csütörtökönként)
    • Tájékoztató hírlevél (évente 2-3x)
  • Egyéni beállítások: a TV-rovatban jelenleg megtalálható közel 200 csatornát saját igény szerint lehet sorrendbe állítani.
     
  • Emlékeztető (naptár funkció): a kiválasztott műsorok a személyes naptárba gyűjthetők össze a műsorok mellett található kiscsengőkre kattintva.
     
  • Értesítő: az értesítő beállítása esetén e-mailben értesítést küldünk, ha a megjelölt film tévében vagy moziban bemutatásra kerül.
     
  • Személyes ajánló: személyre szóló filmajánló javaslatok, mely leválogatások alapját a látogatói tevékenységek - úgymint a szavazás, a naptár és az értesítő beállítások, illetve a filmoldal látogatások – adják.
     
  • Kapcsolódó ajánlatok: az adott film oldalán - a képgaléria alatt - megjelenő ajánlatok a filmhez kapcsolódó, hasonló típusú filmeket ajánlják a látogatók figyelmébe tévében, moziban, DVD-n vagy online módon (Filmnézés).
     

Adatvédelem

A PORT.hu-t üzemeltető Fidelio Média Kft. adatvédelmi nyilatkozatában tér ki a honlap látogatóit és regisztrált felhasználóit érintő adatkezelési gyakorlatról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedésekről, valamint a felhasználók jogorvoslati lehetőségeiről.