Főzelékre fel: Megjelent a nagy főzeléklexikon!

  • ZSÉ / PORT.hu

Feriről, a Főzelékesről már olvashattál a Port.hu digitális hasábjain, most pedig háromdimenzióban is beszerezheted a gasztrobloggerből lett szerző most megjelenő könyvét!

Szatmári Ferencet az online világ csak Feri, a Főzelékesként ismeri – ami nem csoda, mivel blogjában évek óta jobbnál jobb kulináris csemegékkel örvendeztet meg minket a főzelékekkel kapcsolatban. A kifejezetten hungarikumnak számító ételről szóló blogon Feri elkészítési módokat, egyéni recepteket, egészséges étrendbe illeszthető főzelékvariánsokat és fűszerezéseket mutat be őszinte szenvedéllyel – és nagy szakértelemmel. A hobbiszintű kezdésből csupán pár év leforgása alatt Feri blogja körül egész rajongótábor alakult ki, akik még több főzelékre és hozzájuk kapcsolódó szakácsművészeti tudásra éhesen követték a főzelékguru digitális és konyhabeli boszorkányságait. Feri rajongóinak (és minden főzelékfan) legnagyobb örömére az online világból kilépve most nyomtatva is olvashatjuk leleményeit a Bookline jóvoltából. A könyv stílszerűen FőzelékesFeri címmel jelent meg: a százhúsz oldalas könyvben a különböző habarási és sűrítési eljárásoktól kezdve a hozzávaló zöldségek és egyéb alapanyagok válogatásán át a diétázók számára laktózmentesen elkészíthető főzelékekig Feri mindent belesűrített ebbe a kötetbe. A keményfedeles kiadás már 3405 forintért rendelhető interneten keresztül a Bookline oldalán. Jó étvágyat kívánunk hozzá!