Gáspár Laci idegrohamot kapott, Istenes Bence isteneset trollkodott

Meteoresőként hullanak az énekesek a Star Academy-ből, az X-Faktorból és a Sztárban sztárból. Ez történt hétvégén a Tv2-n és az RTL-en.

Csak szex és más semmi

Az RTL2-n futó Való Világ 8-ban semmi érdekes nem történt a hétvégén. A játékosok jobb híján paplan alatti matatásokkal ütik el az időt - lassan minden lakó minden lakóval kavar, pont mint a '90-es évek slágersorozatában, a Melrose Place-ben. A legdurvább dolog ez a horrorisztikus jelenet volt:

A konkurens Tv2-n futó realityből, a nagyon sok pénzbe kerülő, de nagyon alacsony nézettséget produkáló Star Academyből Fazekas Eszter Bene Barbara estek ki. Utóbbi énekesnő tényleg nagyon haloványan adta elő Tunyogi Orsi 1997-es diszkóslágerét, a Ha lemegy a napot:

Az RTL újraindított tehetségkutatója, az X-Faktor tele volt feszkóval, mivel most már a mentorházba jutás a tét. A zsűri például látványosan összebalhézott az egyik sztárjelöllön,

Gáspár Laci idegrohamot kapott!

Istenes Bence ezalatt mestertrollként csinált bolondot egy szegény anyukából, aki annyira izgult a színpadon fellépő kislányáért, hogy simán összekeverte Istenes Puskás Petivel (mondjuk azon elgondolkodhatott volna, hogy hogyan lehet Puskás Peti egyszerre a színpadon is és a backstage-ben is)

Vásáry Andrénak nem kell többé hétről hétre vásári majomként ugrálnia és énekelnie a Tv2-n a Sztárban sztár színpadán: a Polyák Lillával duettben előadott Welhello-dalban nem alakították túl meggyőzően Fluor Tomit és Diazt.