Gyerekműsorok hétvégére

Két Grimm történet, a Shrek második része, a Derült égből fasírt, a Karate kölyök és Charlie Brown vár benneteket a hétvégén.

2017. május 13., szombat

Kung Fu Panda - A harc művészete
TV2 - május 13., 9.05
12 éven felülieknek ajánlott!

Po arról mesél az ifjú növendékeknek, hogy hogyan komolyodott meg a Majom és így végre megtanulta, hogyan kell bánni a társaival. Tigris és Shifu miként is tanította meg a türelemre, és erejének kordában tartására. A példameséken keresztül most megismerhetjük a Kung Fu céljait és rejtelmeit!

Scooby-doo és a Koboldkirály
Film+ - május 13., 13.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Krudsky, a csaló bűvész ellopja Fűzfa tündérhercegnő varázserejét! Scooby-Doo-nak és Bozontnak meg kell állítani a tolvajt, különben mindenki rémséges halloween-szörnnyé változik. Hőseink felkerekednek a Zord Kaszás vasútvonalon és Halloweenföld fantasztikus világa felé veszik az irányt, hogy még éjfél előtt megszerezzék a Koboldkirály mágikus jogarát. Útközben találkoznak a hírhedt Fejnélküli Lovassal, a segítőkész Töklámpás Jackkel és egy ficánkoló seprűvel, ami még a túlvilágra is elrepíti őket.

Grimm meséiből: Holle anyó
m2 - május 13., 15.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Egy özvegyasszonynak volt két leánya: Mari és Lujzi, akik épp egymás ellentétei voltak. Az egyikük szorgos és kedves, a másik pedig lusta és gőgös. Egy napon Mari, amint a kútnál font, beleejtette az orsóját a vízbe, s utána ugorva Holle anyó birodalmában találta magát. Segítségére volt mindenkinek, aki csak kérte, s Holle anyó is nagy hasznát vette dunyhája rázásánál. Mikor Mari már nagyon vágyódni kezdett édesanyja, Kópé kutyája és testvére után, Holle anyó drága ajándékkal engedte útjára. Odahaza mindenki boldog volt a látásától, csak testvére, Lujzi irigykedett rá. Elhatározta, hogy ő is felkeresi Holle anyó birodalmát, csakhogy - mint tudjuk - mindenki azt kapja, amit megérdemel.

Shrek 2.
TV2 - május 13., 18.55
12 éven felülieknek ajánlott!

A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően Shreket és Fionát meghívás várja a lány szüleitől Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másképp változott meg. Harold, a király bizony másképpen képzelte lánya jövőjét - és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr.

Derült égből fasírt
SuperTV2 - május 13., 19.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt - ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

2017. május 14., vasárnap

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film
HBO - május 14., 9.20
6 éven felülieknek ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt. Próbálkozását izgalmas és fordulatos kalandok kísérik: osztálybuli, táncverseny, jéghoki, a Háború és béke egy különösen vastag változat, valamint egy titokzatos módon tökéletesre sikerült dolgozat is része a hajmeresztő történetnek - miközben Charlie kutyája, Snoopy légi csatába keveredik ősi ellenségével, minden pilóták legveszélyesebbikével, a Vörös Báróval.

Karate kölyök
SuperTV2 - május 14., 14.20
12 éven felülieknek ajánlott!

Miyagi, a harcművészetek idős mentora a karate legöregebb, legjobb és leghíresebb oktatója. Egyetlen szívfájdalma, hogy eddig nem talált olyan utódot, akinek átadhatná tudását. Amikor összebarátkozik a szerény és félénk Daniellel, rájön: a fiú alkalmas nemcsak a karate fogásainak, hanem a harci művészetek egész filozófiájának elsajátítására, így méltó lehet arra, hogy az örökébe lépjen.

Grimm meséiből: A békakirályfi
m2 - május 14., 15.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Sophie hercegnő a tizennyolcadik születésnapjára igen értékes ajándékot kap királyatyjától: meghalt édesanyja örökségét, egy aranygolyót, ami megvédi őt a tévutaktól. A játék hevében a golyó azonban belesik a tóba, s a hercegnő csak úgy tudja visszaszerezni, hogy a békának cserébe barátságát ajánlja fel. A születésnapi vacsorán azonban már nem akarja betartani ígéretét és hagyni, hogy az egyen a tányérjából és aludjon az ágyában. Mérgében a falhoz vágja a nyálkás szörnyeteget, aki azonnal visszaváltozik egy sudár fiatalemberré. Kiderül, hogy Floriszt, Brávánt hercegét ugyanaz a gonosz tündér varázsolta el, aki Sophie édesanyját egykor a Varázserdőbe csalta. A fiatalok boldogságának csak az állja útját, hogy a hercegnő kezét már másnak ígérték.