Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén a Nagyon vadon hősei, Szenilla és Pizsi, valamint Hablaty, a sárkányszelídítő viking kalandjai várnak benneteket. Ha inkább ifjúsági filmet néznétek, akkor a Tüskevárat ajánljuk!

2017. június 14., szombat

Nagyon vadon
Film+ - június 17., 15.25
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót, nézze meg, milyen a garázsajtón túli világ. Boog belekóstol a nagybetűs életbe, aminek eredményeként a párost visszatelepítik a vadonba. A pánikba esett Boog szeretne haza menni, ehhez kénytelen elfogadni Elliot segítségét. Viszontagságos utazás vár rájuk, teli kalanddal és veszéllyel.

Lassie
Prime - június 17., 16.50
6 éven felülieknek ajánlott!

A film egy yorkshire-i bányászfaluban élő kisfiúról és hűséges kutyájáról szól. Mivel nehéz idők járnak a Carraclough családra, kénytelenek eladni szeretett skótjuhász kutyájukat Rudling hercegének. Lassie-t gazdáitól ötszáz mérföldre, a Skócia északi partjainál álló hercegi kastélyba szállítják, ahonnan a honvágytól gyötört kutya megszökik. A szeretteihez vezető hosszú úton Lassie-nek számtalan veszéllyel kell szembe néznie, hogy még karácsonyig hazaérhessen.

Szenilla nyomában
HBO - június 17., 18.20
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

A Némó nyomában folytatásában az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai, Pizsi és Némó is elkísérik.

Így neveld a sárkányodat 2.
TV2 - június 17., 18.55
6 éven felülieknek ajánlott!

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakónak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, melyben idomítatlan sárkányok tanyáznak.

2017. június 15., vasárnap

Pán
HBO - június 18., 16.10
12 éven felülieknek ajánlott!

Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve.

Tüskevár
m2 - június 18., 18.15
6 éven felülieknek ajánlott!

Ladó Gyula, azaz Tutajos városi diák, aki a nyári szünetet a Kis-Balatonnál tölti a rokonainál. Matula bácsi, az öreg pákász mellé szegődik, aki apránként bevezeti őt a berekbeli életbe. Megismeri a természetet, megtanul együtt élni a környezettel. Horgászik, megsüti-főzi amit elejt vagy megfog, jól telnek a napjai. Hamarosan megérkezik barátja, Bütyök is, és együtt kalandoznak tovább Matula bácsi vezetésével.

A karate kölyök
RTL Klub - június 18., 19.55
12 éven felülieknek ajánlott!

Detroitból Pekingbe költözik a tizenkét éves Dre az édesanyjával, aki a kínai fővárosban kapott állást. A fekete bőrű kiskamasz nem örül a környezetváltozásnak, az egyetlen pozitív élménye Mei Ying. Első pillantásra beleszeret a bájos osztálytársába, ami persze nem marad következmények nélkül: összetűzésbe kerül a környék nagymenő srácával, a kungfuban járatos Chenggel. A megaláztatást csak akkor tudná kiheverni, ha legyőzi a kínai fiút. Ehhez azonban meg kell tanulnia a távol-keleti harcművészet fogásait. Szerencsére ott van a karbantartó Han úr, aki a szárnyai alá veszi az elszánt Drét, és keserves munkával igazi tehetséget farag belőle, aki képes szembeszállni az ellenfelével.